Reklama

Reklama

Britney Spears: Womanizer

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 5 min

Režie:

Joseph Kahn

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Womanizer (Sukničkář) je pilotní singl z šestého studiové alba Circus americké zpěvačky Britney Spears, který vyšel v září 2008. Womanizer zopakoval úspěchy prvního singlu této zpěvačky ...Baby One More Time.
Videoklip se natáčel v září v Los Angeles. Premiéru si odbyl 10. října na ABC v pořadu 20/20. Ve videklipu hraje Britney několik rolí. Od manželky, přes sekretářku a číšnici, až po nahou ženu v sauně. Video bylo přijato velice kladně a je dokonce často označováno za její dosud nejlepší. Koncept klipu vymyslela sama Britney. (Wikipedia)

(více)

Recenze (5)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď žena, ktorá vystriedala mnohých partnerov spieva o sukničkárovi, tak mi to príde ako isté pokrytectvo, ale skúsim to prehliadnuť. Opäť vyretušovaná Britney nás láka na svoje nahé telo, ktoré sa pomaly mení na veľký špek a huspeninu ako u mnohých anglo-saských žien, aj keď ktovie aké má Britney korene, ja som to neštudoval, no keby som ju nepoznal, tipol by som si, že je to Britka. Ďalší sexizmus, ďalšia otrasná hudba, podľa mňa aj do veľkej miery umelý spev, klip akoby si zobral inšpiráciu z jej predchádzajúceho diela Toxic, ale znova to stojí takpovediac za starú bačkoru. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak vám ide o kariéru a dlho ste už nebola na výslní, potrebujete radikálnejší prístup. A to aby ste sa neukázali len v seky kostýmčekoch a trochu skurv.li chlapské renomé, ale aby ste sama ukázala kožu. A skurv.li si to u mužov tiež. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

35% / Nebudu lhát, dnes to bylo poprvé kdy jsem zjistil, že tahle písen má i video, které jako obvykle u Britney není nijak zajímavé. Jak zde již někdo říkal, tak mám také pocit, že se klip a částečně hudba až moc podobají starší Toxic, nebo min. jím byla inspirována. Hudebně je to poměrně hezká rádiová pecka ale opět celkem debilní text, který to opět kazí. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Po tom, co načapáte svýho bojfrenda, kterak si dělá hezky s nějakou jinou...ideální song. V roce 2008 se lidi po rozchodech museli cítit líp, všude hrála Womanizer. Video skvělé. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (7)

  • "Womanizer", který dobyl čelo americké singlové hitparády, se stal prvním číslem jedna ve zpěvaččině kariéře od dob debutové singlu "...Baby One More Time" z roku 1999. Tentýž rok ještě právě získala ocenění pro největší návrat a comeback v historii za její inspirativní život a kariéru. Přes rozvod, ztrátu možnosti péče o své děti a psychické zhroucení ukázala svým comebackem svou pozoruhodnou sílu. (Dlee)
  • "Womanizer", v překladu "Sukničkář", je pilotní singl z šestého studiové alba Circus. (Dlee)

Reklama

Reklama