Reklama

Reklama

Britney Spears: Toxic

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2004, 4 min

Obsahy(1)

Režie klipu se ujal Joseph Kahn, ale scénář klipu vymyslela sama Britney a patří k nejdražším videoklipům historie.
Klip začíná v letadle, kde Britney pracuje jako letuška. Na toaletách potká staršího muže a začne jej líbat, po chvíli z něj strhne masku a ukradne mu z kapsy klíč.
Část, kdy má Britney červené vlasy a kožené oblečení se natáčela v ulicích Paříže. Tentokrát je Britney ve scénách neohrožená a dokáže si poradit s ohněm i s mnoha zabezpečeními.
Na konci vidíme, že se vkradla do pokoje svého bývalého milence, kterého otráví, dá mu polibek na čelo a vyskočí z okna. (Wikipedia)

(více)

Recenze (6)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na Toxic tak skoro nezabudnem, Britney sa nám vtedy stále viac a viac odhaľovala, robila škandál za škandálom a tu sa vyzliekla do takej miery, že mám dojem, že prekonala všetky dovtedajšie hranice, čo sa týka sexizmu, možno ešte Madonna s Hung up by jej mohla vtedy konkurovať. Klip bol nápaditý, mal istý príbeh s ústrednou postavou letušky zločinky, ktorá využívala mužov, no klišé to malo opäť. Je to v podstate zbytočné dielo, tuctový pop, ale čo iné čakať od Britney, keď iné asi nevie. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Dobrovolně bych si to nepustil, ale Toxic mi nikdy nevadilo a byl to prostě hit a klip je dobrý no... :) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Manažéri slečny Spearsovej to zobrali trochu zhurta. Alebo ona sama? Z dievčatka v nebezpečnú wamp. Klip trochu smrdí digitálom, ale móda je móda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Toxic" je v poradí šiesta skladba zo štvrtého štúdiového albumu americkej speváčky Britney Spears. Album nesie názov "In the Zone". Vyšiel osemnásteho novembra roku 2003. Ku songu "Toxic" bol vysoko profesionálne natočený oficiálny špiónsko sexistický videoklip, v ktorom sa Britney predviedla ako tajná agentka. Mainstreamový dance pop ma nikdy nebavil, ale priznám sa, že pre Britney Spearsovú som mal slabosť. No a v tomto klipe vizerá fakt nebezpečne sexi. *** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (13)

  • Koncept videoklipu "Toxic" si vymyslela Britney sama, když přilétala z Japonska do Los Angeles. Nahrávání začalo ihned za 3 dny. (Dlee)
  • Píseň produkovali The Bloodshy a Avant, kteří ji popsali jako "Jamese Bonda zkříženého s bollywoodským filmem". (Dlee)
  • Motocykl, který se v klipu objeví, je od značky Ducati. (funhouse)

Reklama

Reklama