Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování mysteriózního hororu The Bad Seed, který byl nominován na čtyři Oscary, vrací na obrazovky herečku Patricii McCormackovou. Ta v původní m filmu ztvárnila hlavní dětskou roli a nyní, téměř po čtyřiceti letech, se představuje coby matka. Vražedná matka. Rodina malé Jessiky Ann vypadá na první pohled úplně normálně. Milující matka, snaživý nevlastní otec, pomáhající hodná tetička. Jenže zdání v tomto případě šeredně klame. Matka je totiž pro úspěch své křehké dcery schopná udělat cokoliv. Třeba i zavraždit učitelku, která jí nechce dát ocenění "Student roku". A to je bohužel teprve začátek. Posedlost matky se stupňuje tak, že se nakonec ve smrtelném ohrožení ocitá i samotná dcerka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neuvěřitelný průser, čekal jsem něco ve stylu Bad seed když je to teda pokračování a i když tu hrála herečka co hrála v původním Bad seedu tak jsem se zlekl už ze začátku, tedy nevadila mi ta divná kamera, ani levnost snímku ale to že režisér byl totálně kastrovanej co se akce týče to už je moc, vražd je strašně pomálu a nejsou ani vynalézavé ani dobré, jsou naprosto o ničem, jako celý film. Spíše kriminální blbost kterou si nikdy víc nepustím. Fuj. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o další zbytečný a hlavně hodně trapný hororový počin, který je jen dalším výkalem odpadních stok hororového žánru. Trapné herecké výkony, špatná kamera, mizerný scénář a hlavně otřesný český dabing jsou tím jediným čeho se tu dočkáte. Film má sice i několik světlejších chvilek, ale v tom humusu okolo se tyto pasáže rychle ztratí a zmizí z paměti. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, jestli se v historii filmového horroru odehrálo něco obdobného jako v tomto případě. Natočit po 39 letech něco jako pokračování výborného oskarového horroru v kulisách a atmosféře té nejtuctovější a nejcéčkovější jihoamerické telenovely. Film, kterému nepomohou ani v jistých kruzích "provařená" jména, ať už je o stále sympatickou horrorovou harcovnici Brinke Stevens nebo vymítačského kněze Karase Jasona MIllera. Film, kde nejlepší herecký výkon podává malá holka. Patty McCormack sice zůstal mrazivě děsivý pohled, který s vámi otřese, ale zdá se, že před ním strachy prchlo i její herectví. Ale vyloženě odpadová záležitost to věru není, tu jednu hvězdičku si to zaslouží za jistou míru (sice nechtěné, ale přeci jen) komičnosti. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Slabý hororový počin s lookem, kostýmy a výpravou telenovely. Příběh líčí osudy malé holčičky, jejíž matka není psychicky úplně v pořádku a překážky ze své cesty odstraňuje trochu razantněji, než je zdrávo. Herecké výkony ústřední dvojice - psycho matka a jejím chováním zmatená dcerka - jsou celkem obstojné, což se bohužel nedá říci o zbytku postav, i když se jedná o béčko jak řemen. Příběh je částečně vyprávěn dětskou hrdinkou a doplněn jejími úvahami o chování matky, což představuje to lepší, co může tohle dílko divákovi nabídnout. Vše ostatní už je podstatně horší. Pomalu se vlekoucí děj za spousty zbatečných dialogů doplněný sem tam o nějakou "rádoby" nehodu úspěšně spěje k divákovi tušenému finále, které tvůrci pojali naprosto otřesně. Výsledný dojem z celého dílka zachraňuje pouze zajímavý námět a celkem dobrá ústřední dvojice, což ovšem vystačí pouze na jednu hvězdu. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Samotny dej filmu nebol az taka hroza, ale celkove prevedenie na obrazovku, co sa to dialo vo filme bolo amaterske a obcas aj komicke. Hlavne vrazdiaca zenska, ktora mi svojimi grimasami vyvolala usmev na tvari. Tak takto sa urcite nerobia dobre filmy, comu je prikladom aj tento film. Keby nebolo toho odflaknuteho spracovania a malo by to vacsi uhol zaujimavosti, co sa to odohrava vo filme, tak by aj moje hodnotenie bolo ovela lepsie, ako je to teraz. Cele mi to prislo urobene takou telenovelskou kamerou, co ma aj dost odradzalo od sledovanosti. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, já naivka, že "mysteriózní" znamená, že tam bude něco mysteriózního. Ale ten termín očividně znamená "je velké mystérium, že to rovnou nevyhodili, když to má tak debilní scénář, mizerný výkony, ubohý masky, strašlivý efekty a příšernou kameru, vše snad horší České sody". Jedním z mála pozitivních momentů byla smrt tý ošklivý uklízečky ve sklepě, to mě pobavilo, kterak... no třeba se na to někdy náhodou podíváte, tak ať tam pro vás alespoň něco zbude. Ono toho tam jinak totiž moc není. Zápletka to mohla být obstojná, kdyby to nebyla taková fušeřina, což podrthuje i fakt, že ten malej smrad podal možná nejlepší výkon. Teda rozhodně lepší, než ta vražedná matka. A i přes to všechno to je roztažený do hodiny a půl, takže si můžete udělat představu, jak nudný to bylo. O pitomosti se zmiňovat nebudu. A to to nebylo kanadský! ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Ještě by se dalo pochopit, že si ambiciózní maminka trošku pohraje s křehkým vazem učitelky, která nedokáže řádně docenit kvality její dcerky, protože já mám kolikrát sto chutí udělat tý arogantní babě, která za každý o milimetr nedotažený nebo o dva stupně vychýlený písmenko v písance chudákovi klukovi hned snižuje známku z psaní, něco podobnýho. Ale pak už tam toho k chápání, natož ke koukání moc není. Matička dál vesele vraždí, film se vleče a ani s použitím zrychleného přehrávání se to moc nedá. Obrazová kvalita je navíc tak hrozná, že i můj stařičký korejský mobil natáčí kvalitnější video. Celou dobu jsem si říkal, že je užitečný se občas podívat na totální kravinu se špatnými herci, tupými dialogy, příšerným obrazem a nic moc dějem, abych si pak víc vážil těch současných slabých a ještě slabších filmů, ale moc to nepomáhalo. ()

moviefan4 odpad!

všechny recenze uživatele

Trápne a nudné. Dej mi pripomínal tureckú telenovelu v ktorej je pár vrážd. Inak toto je hrozný a nepozeratelný shit. ()

uprchlice odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa prvního stupně! Režisér si asi musel před "akcí" něco dát, protože tohle by normální člověk nemohl natočit. Neskutečný blivajz. Levnost snímku byla až neuvěřitelná. Ta malá holka mi fakt lezla krkem!!! Vraždy naprosto k ho*nu. Postrádali akci, brutalitu i krev. Tento snímek je zkrátka opravdový propadák!!!! ()

Reklama

Reklama