Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tlustý chlap stojící na střeše auta před davem:,,Oblékám si kostým Wonder Woman, cítím se pak silnější." Wonder Woman:,,To já taky." Musím říci, že jsem byl spokojen. Comicsy upřednostňuji na papíře, na animované mrknu občas. Prvoplánový snímek s přímočarou akcí a neoriginálním nápadem (ach, ty věčné vesmírné invaze) určený mladšímu publiku. Pokud člověk nečeká filosofické přesahy a dumání o životě, zklamaný nebude. Superhrdinové si to rozdají s vesmírným šmejdem a při tom vykydlí půlku města. Fajn. Přesně to jsem čekal. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Narážky na Batmana od Green Lantern a dalších superhrdinů jsou vtipné, film dělá čest svému názvu a je doslova napěchovaný akcí, jenže jsem tohle všechno už někde viděl s trochu jinými hrdiny v nejednom hraném filmu (Avengers, Muž z oceli, Thor: Temný svět). Už se nějak nedostává originalita záporáků a vůbec nějaké věrohodné a zajímavé ztělesnění zla. Asi už není legrace vymyslet něco nového, neokoukaného a přitom dostatečně silného, aby to pro tuhle partu nebyla až taková hračka. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, kde konečne nejde o klasickú ligovú tímovku. Teda žiadne: Ja som Batman a toto je môj tím a zachránime svet. Všetci hrdinovia sa samozrejme stretnú a rozpútajú divokú akciu, ale celé skladanie Ligy je za pochodu a sprevádzané vzájomnými šarvátkami. Wonder Woman ma prvý krát presvedčila, že jej postava by bola použiteľná aj do moderného hraného filmu... ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že by mě (zatím) poslední JL, tak pobavila. Výborné hlášky (Batman s Green Lanternem mě těšili nejvíc z celého animáku), Wonder Woman si mě získala (i když mě občas ty její kecy dožíraly) a z Darkseida šel respekt. Ke konci už to možná bylo trochu monotónní, ale mě to dojem z filmu nepokazilo. Super hlášky, perfektní akce, poutavý děj a sympatické postavy. Co víc si u DC animáku přát. "All hail Darkseid!" 88% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dalo se to zkousnout. Skalní fandové vyřvávali cosi o sračkách, ale faktem je, že přesně takhle to má vypadat. Green Lantern a jeho pitomé fórky, za všech okolností hardcore Batman, puberťácký Flash, emancipovaná Amazonka a nesmělý übermensch v červenomodrém. Látá se to tam hlava nehlava, akce střídá akci, tohle je zkrátka mainstream, který se s něčím jako je hlubší poselství dvakrát nesere. A Darkseidův nájezd je boží, takovou řež bych moc rád viděl v hraném filmu. Tuctová animace mi však nedovolí jít výše než nad mírný nadprůměr. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)
  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)

Reklama

Reklama