Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo...ale bolo to divné....malo to byť o dvoch ľudoch ktorý mali k sebe blízko ale napriek tomu som cítil,že sú od seba vzdialený...nefungovala tam chémia....hrozne nesympatická a strašná postava Keener ktorá bola podľa mňa hlavnou postavou filmu ktorý je plný ženskej nevraživosti .... zlých vzťahov matky a dcér..... snobov a veľkej americkej nudy ktorá je v tejto prežratej spoločnosti priam ukážkovo znázornená.....neostáva mi nič iné ako film ohodnotiť len FOR JIM, ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takové podivné sledovat Jamese Gandolfiniho, když víte, že je po smrti, na druhou stranu je skvělé ho sledovat jako vyzrálého herce, který se z mafiána dokáže proměnit i muže, který uvěřitelně zvládne romanci, a to jak po komediální stránce, tak i po stránce dramatické. "A dost!" je snímek, který souhlasí se současným trendem moderních drama komedií, které jsou inteligentní, herecky přirozené a celkově se snaží působit na více divákových emocí. Snímku se to daří dobře, hlavně díky hereckým výkonům, jen ten příběh docela sem tam zakopává. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré, ale v podstate nič výnimočné. Zo všetkého najviac sa mi páčilo, že to pôsobilo tak nenútene a neboli v tom žiadny zbytočné klišé prvky. Príbeh bol zaujímavý, aj zápletka a celkovo aj tie postavy, ale nemalo to taký ten kvalitný emocionálny spád ako by sa na takýto film asi patrilo. Prišlo mi to miestami také chladné a málo precítené, pritom postavy Evy, Alberta a Marianny sa priam núkali na to, aby na nich bola vytvorená celá škála emocionálnych stavov a prejavov. Takže asi toto je najväčší problém celého filmu - tá ťažkopádnosť. Inak to bolo celkom solídne, najmä zápletka a tá dilema o tom ako sa zachovať v tejto situácii - sám by som asi nevedel čo robiť na mieste Evy. Mimochodom, Julia Louis-Dreyfus je veľká sympaťáčka. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už fakt stará, když se mi líbí filmy o zralých párech, kteří zkoušejí štěstí podruhé. Už nejsou ve hře jenom city a rozvedení se nechtějí spálit podruhé. Nebyl problém se vcítit do protagonistky Evy, která do mrtě využila možnost mít informace z první ruky. Přirovnala bych to k filmu, na který se těšíte, protože je to žánrovka. Jenže známí už ho pohanili a pokud se vám líbí, už vás sžírají pochybnosti o vlastním vkusu. Jenže když se to vezme cynicky, 99% partnerů bylo už někým odmítnuto. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Masérka po rozvodu, osamělá s dcerou, pár přátel, stereotyp. Od života nic moc nečeká. Potká chlapíka, rozvedeného, dají to dohromady. Oba ale táhnou za sebou svou minulost, bývalé partnery a přináší to komplikace. Začínat znova ve čtyřiceti, v padesáti, s dětma, který zrovna jdou na vysokou, je téma, které nabízí spoustu možností. V tomto filmu ale potenciál vyčerpán zdaleka nebyl. Nejhorší jsou ty otřesné dialogy, to se fakt nedá vydržet. Jediný normální je Gandolfini, ten hraje civilně. Dreyfussová roli nezvládla a ostatní jsou dost mimo. Snímek mne iritoval, jelikož charaktery postav ve filmu jsou buďto nereálné anebo nesympatické. S maximálním přemáháním jsem se dodíval až do konce. 50% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Pri propagácii filmu Oldboy (2013) sa Michaela Imperioliho spýtali, či videl tento film, keďže vo filme hral jeho kolega zo seriálu Sopranovci (od r. 1999), James Gandolfini. Imperioli odpovedal, že videl iba trailer, pretože sa zdalo, že je to najbližšie k tomu, aký bol Gandolfini, a že nemohol zniesť sledovanie svojho zosnulého priateľa počas celého filmu. (Pat.Ko)
  • Snímek měl filmovou předpremiéru na filmovém festivalu v Torontu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama