Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Calvin je Santa Clausem už sedm let, a i když mu chybí jeho syn Charlie, svou práci vykonává svědomitě. Přípravy na Vánoce probíhaly na Severním pólu hladce, dokud nebyl zveřejněn seznam hodných a zlobivých dětí. A právě Charlieho jméno je uvedené mezi těmi zlobivými. Scott se okamžitě rozhodne vzdát kariéry Santa Clause a vrátit se do normálního života, aby se jeho syn opět dostal na seznam hodných dětí. Snaží se za sebe najít důstojnou náhradu, jenže santovský oblek se dostane do nesprávných rukou – role Santa Clause se zmocní trestaný zloděj, a duch Vánoc upadá. Scott a Charlie musejí vyburcovat zdrcené skřítky, aby jim pomohli zachránit Vánoce... (TV Prima)

(více)

Galerie (24)

Související novinky

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Tim Allen opäť Santom

Tim Allen opäť Santom

16.09.2005

Rodinná komédia Santa Clause, v ktorej sa Tim Allen nedobrovoľne stal Santom, aby objavil a pochopil "ducha Vianoc" a našiel si cestičku k svojmu synovi, sa dočká ďalšieho pokračovania. Predstaviteľ… (více)

Reklama

Reklama