Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Las Vegas v bližšie neidentifikovateľnej budúcnosti predtavuje najväčšie stredisko virtuálnej reality na svete. Demonštrujú sa v ňom takzvané zakázané hry, ktoré nie sú povolené v žiadnom z 52 amerických štátov. Najpopulárnejší je Kybernetický sex a predovšetkým Vražedný boj. Nevadská pohraničná polícia ostro sleduje pašerákov, ktorí obchádzajú zákony a vstupujú do kalifornskej arény s nelegálnymi počítačovými programami. Najúspešnejším likvidátorom zločincov je David Quarry, odborník na bojové umenia, ktorý je nasadzovaný na najťažšie prípady. Jeho partnerom a najbližším priateľom je čerstvo ženatý John Gibson, ktorého manželka čaká dieťa. Quarry venuje všetok svoj voľný čas usilovnému tréningu bojových umení práve v hre Vražedný boj, kde získa obávaného protivníka a nebezpečného zločinca Danteho... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkoropočtové akčné sci-fi plné úbohých, ale fakt úbohých akčných súbojov, ultrajednoduchej zápletky, priehrští nelogizmov a s chybými záporákmi. Nebyť Draka Wilsona, nie je pomaly dôvod pozerať. Keby aspoň efekty stáli za to, ale aj tie sú skôr televízne. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jestli nemůžete usnout, tak si pusťte tenhle film, protože mě uspal čtyřikrát. Celkem nuda, námet není špatnej a záporák je děsnej. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Don Drak Trapoň opět v akci a zas ten línej parchant údajně největší kickboxer co kdy žil nic nepředvedl. Slabý dvě hvězdy aspoň za to, že to občas bylo tak blbý až to bylo zábavný což sice zjevně nebyl účel, ale budiž.25% ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Je to docela dobrej film, kterej dělá čest pojmu béčko. Má zajímavej námět, sci-fi zápletku, která ale spíš slouží jen jako pozadí pro souboje a mlátičky, to je tady to hlavní. Bojovníci z virtuální hry se dostali do normálního světa a dělají neplechy... Naštěstí je tu neohrožený polda, který dá všechno do pořádku. Don Wilson se rozhodně umí prát (aby ne - mistr kickboxu) a do žádnýho velkýho herectví se tady nikdo nepouští a to je dobře. Jak říkám pohodovej film, pro fandy akčňáků můžu doporučit. ()

Zajímavosti (1)

  • Don 'The Dragon' Wilson obsadil do filmu Michaela Bernarda po tom, čo ho videl súťažiť na jednom z turnajov bojových umení. (beso74)

Reklama

Reklama