Reklama

Reklama

Justin Bieber: Boyfriend

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Kanada, 2012, 3 min

Režie:

Director X

Hudba:

Justin Bieber

Hrají:

Justin Bieber

Recenze (26)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem si nekopl do žádné slaboduché, věčně vřískající kravky, a protože s mámou už nebydlím, musím si svoji sexuální frustraci vybíjet jinde. Ha! Justin Bieber! Pardon, zapomněl jsem mu decentně zkomolit jméno, aby to bylo vtipnější. Tak tedy znovu - Ha! Tavyjebanápračkanačuráky Bieber! Dnes v noci na tomto lobotomickém materiálu, žel tobě ty zmrde nahoře, spočinul můj zrak. A samozřejmě jsem to našel i tady, neboť pan Pomothy zde toleruje profily "děl", které toho mají s kinematografií společného asi tolik, co nekrofil se stračatelou, takže počítám, že tu brzy budeme moci hvězdičkovat i záznamy z ultrazvuků. Sledovat tvorbu JB, to je jak píchat si heroin. Ze začátku je to sranda, ale pak prostě zdechnete. Závidím všem příčetným, kteří jsou během nechtěného poslechu rakovinotvorných tónin pana JB schopni se prostě zhluboka nadechnout, v poklidu odejít z místnosti a podřezat se až venku, aby nezasvinili koberec. Respekt. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Protože se kvapem blíží svátky klidu a pokoje a na mě pod stromečkem, jak jsem vydedukoval po preventivním ohmatání dárků, čeká maximálně tak nějaké to pedygrý a palčáky, rozhodl jsem se obdarovat kvalitním kulturním zážitkem. Neboť co si člověk neudělá sám, stojí za vyližkecku. Kam jinam sáhnout, než do tvorby fenoménu dneška, sladkobolného pitomečka Juice-teanka. Roztomilé! Jak tam ty detyšty tak hezty hačánkují v autýtách pro vejiké a tváží še, že došlápnou na pedájky)) Škoda, že dílo není delší, neboť si jej kdejaký Ulrich z Karl-Marx-Stadtu, případně padre Peddino, musí pouštět ve smyčkách, chtějí-li se domrskat až ku pointě. Kamarád gůgl mi pomohl s překladem, čímž se jen potvrdila ona nevinná bezpohlavnost jedenáctiletého odborníka na mezilidské vztahy Bíbra (Přítelkyně, přítelkyně, mohl bys být moje přítelkyně! Ty by mohl být moje holka, dokud wau wau - svět skončí). Zamrzí též, že je tato variace houm videa z Neváhej a toč! na téma ,,chovanci školky pro mentálně zabržděné si hrají na svět za mříží" doprovázena tak disharmonickými pazvuky. Kdyby laskavý autor ponechal původní zvukovou stopu, plnou neartikulovaného vřeštění a zurčivého ševelení moči, prosakující přes ústavní pyžámka, i tu hvězdu bych charitativně pohodil! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by to vypadalo, kdyby v New Yorkeru ožily figuríny a začaly pařit na... inu, řekněme, že v kontextu žánru neurážející písničku. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, jak hluboký příběh a kolik emocí lze vměstnat do pár veršů jedné písničky ve 3 minutovém videoklipu. Justin Bieber se skutečně překonal a z pozice dle mého názoru jednoho z nejhorších pseudozpěváků současné generace se dokázal díky této písni dostat až na samý vrchol mých oblíbených autorů. Bravo, konečně si dospěl, Justine! Bohužel náhlá zpráva o jeho (doufejme údajnému) odchodu mě o Vánocích velmi tvrdě zasáhla a díky tomu jsem měl zkažený ještě Nový rok. Ale i kdyby náhodou doopravdy svou kariéru přerušil, tak nám tu stále zůstanou jeho skvostná díla, jako je právě tohle. Dávám lepších 5*, 10 z 10! /s ()

Helo odpad!

všechny recenze uživatele

Božínku, tady už se hodnotí i každej jeblej hudební videoklip? O umělecké kvalitě a hudebním přínosu dnešní mládeži ani nemluvě. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát u Bíbr nechal ty děti, dokonce i tu chudinku Nicky Minaj. Teď už se rozhodl "zpívat" o své skutečné lásce. ()

animaxis odpad!

všechny recenze uživatele

Na videoklip jsem se díval pozdě v noci,aby to mělo tu pravou hrůznou atmosféru.Klipu jsem se doopravdy bál natolik,že jsem se na to díval skrz prsty.Tolik ke klipu.Ted zvukové efekty,které nemají s hudbou nic společného a jsou to,no...zvuky.Toto byl asi pářící rituál Justina,ve kterém hrálo opět několik amerických teenagerech.I tak mi přišlo,že si tu Justin hraje na tvrdáka,jako kdyby byl náký hoper(ty si ale taky jen hrají na tvrdáky,takže co).Má tu strašný účes o kterém si myslí jak na jeho hlavince vypadá sexy.Po polovičním shlédnutí videoklipu a poslechu zvuků na minimální hlasitost jsem se musel pustit několik death metalových CD od SlipKnoT. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Ta auta a možná i některé holky by mu vzhledem k svému věku mohli dělat matku :-D Nechápu, proč se tu rozčilujete - on má u prdele, že se to nelíbí - důležitých je těch 427 748 810 zhlédnutí na Youtube, které mu vydělávaj na kokain. Jeho život bych si přála. ()

Wann odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu se dlouze vyjadřovat k Biebrovi, protože mi za to nestojí takže to napíšu narovinu: Biebře, seš odpad hudební scény na celym světě. (společně se sračkama jako 1D nebo Miley Pýčus) ()

Reklama

Reklama