Reklama

Reklama

Proxy

Trailer

Jedného dňa Esther (Alexia Rasmussen), mladú ženu vo vysokom štádiu tehotenstva, počas prechádzky domov napadne neznámy útočník s kapucňou. Polícia je v jej prípade bezmocná, a tak sa Esther utieka o pomoc a útechu ku svojej kamarátke, ktorá je členkou istej podpornej skupiny. Zdá sa, že jej život plný smútku a samoty sa konečne otvára priateľstvu plného porozumenia pre jej duševnú bolesť. Avšak priateľstvo a porozumenie môžu byť veľmi nebezpečné veci, pokiaľ ich ponúkajú nesprávni ľudia. (misterz)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (35)

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Velice agresivní psychologická jízda, která za celý film nešlápne na brzdu. Film jako by na sebe bral něčí podobu, jako by se chystalo něco neočekávaného, něco opravdu netradičního a pak boooom a v půlce filmu jsem šel do kolen. Nemůžu si vzpomenout, zda-li jsem byl někdy tak moc napnutý. Mám rád takové pokusy, které nesednou každému. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Uštipnite ma niekto pleasee!Toto bolo tak pomalé,až som mala pocit,že sa mi na malú chvíľu zastavilo srdce.Nekonečne dlhá stopáž + vražedne pomalé tempo = najhoršia možná kombinácia!Škrtám a hádžem do pomyselného koša. ATTENCION! Varovanie pre budúce i zároveň súčastné šťastné mamičky.Nepozerať podobne ako neodporúčam pozerať pred cestou lietadlom letecké katastrofy! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tomuto snímku velí asi hlavně první polovina, která neustále překvapuje zvraty, odhaleními a skutečnou tváří hlavních postav. Při začáteční násilné scéně jsem byla nemile bez sebe a čekala drsnou jízdu. Té jsem se nakonec ale nedočkala ani v nejmenším. S hororem to nic moc společného nemá. Vše je založeno hlavně na psychice postav, emocích a smutných životních osudech. Přesně v polovině se obrací karty a mě přestává film bavit. Když náhle převezme hlavní roli nesympatická postava a děj se otáčí už jen kolem ní, Proxy se stává vcelku nudným nicneříkajícím dramatem, které má v podstatě dost nesouvislostí. V závěru jsem přišla na to, že jsem se asi měla jen nechat unést zoufalou atmosférou a tolik neřešit jisté klamy, které se ve snímku vyskytly. Já jsem ale šťoural, a proto pro mě Proxy prostě nebyl dostatečně uspokojivým dílem. Dávám tři čisté především za první polovinu. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Až na tu delší stopáž a jakžtakž průhledné zvraty se jedna o hezky natočený film, který mě držel hezky v napětí. Jde z 99% o drama a z 1% horor(což bude asi scéna v koupelně, která je výborně natočená, hezky krvavá a prostě cool). Čeho se film nebojí je násilí na dětech, jde zde pár scén, které jsou zajímavě podané. Take se zde střídají hlavní role, ale i tak si uděláte o každém svůj obraz a vztah ke každému zvlášť. Prostě průměr, který bude bavit hlavně díky příběhu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ach ty ženy! Lízačka koberců (cvok #1) zešílí z lásky k na první pohled frigidě (cvok #2), jež pak v "poporodním stresu" zcvokne kvůli skrytě narušené Marle Singer (cvok #3), jíž potká na hodinách vymývání mozků a která ve výsledku plně popustí uzdu svýmu fantasmagoru, aby to chudák manžel, jedinej normální v celým filmu, nerozdýchal. Byť mi zůstává zcela skryt jakýkoliv záměr tohoto filmu, musím uznat, že na dvou hodinách jsem se při sledování tohoto promyšleného, drsného psychologického kousku bavil fakt dobře. Herecké výkony jsou důvěryhodné, krve je tu taky spoustu, někdy dokonce v až funny slow motionu, no nejsem úplně odbouranej na plnej kotel, ale doporučit tohle můžu. 80% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama