Reklama

Reklama

Cyborg účtuje se svým stvořitelem.
Cyborg se chcepomstít svému stvořiteli. Bojovník kung fu a Mexičan jsou mu v tom nápomocni a tak ke splnění svého cíle využívají cestování časem a ostatních vynálezů. (HBO Europe)

Recenze (9)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na zabití času a jednu projekci víc než dobré ... pobaví, neurazí, ... oddychovka 90tých let jak z encyklopedie ... má to hlavně parádní postavy, které jsou v pohodě a nenuceně zahrány ... máme tu krásnou vědkyni, co se nestydí ukázat "kozy" - máme tu napodobeninu Jackie Chana - máme tu polodomontovaného Robocopa - vyzáblého, total neatraktivního pomocníka, co hláškuje jak o život - a taky trapného rádoby geniálního záporáka, co mě ke konci krásně rozesmál ... ano - je to úplná kravina - ale pobavilo upřímně ... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Máme tu roboty, jeskynní lidi a kung-fu co dále, prohlásí jedna z postav. Dále například dobrodruha, honičky Amazanonskou džunglí, šíleného vědátora, létajícího R2-D2 a trošku toho cestování časem na závěr (vynikající pointa). Je to něco jako když Terminátor potká Dr. Moreaua to vše v Honbě za Diamantem - praštěné dobrodružný sci-fi béčko, na které se v pohodě kouká. ()

Reklama

Quint 

všechny recenze uživatele

V době, kdy komiksové týmovky na plátně ještě nebyly „in“, se dali dohromady android (ve filmu nazývaný „mandroid“), sexy inženýrka, její robotický mazlíček, lovec pokladů a ninja, aby společně zastavili šíleného vědce, který se chce předělat na kyborga a ovládnout starověký Řím. Předtím se ale musí utkat s jezerními piráty, vyšinutými vidláky a neandrtálci. Eliminátoři mají svým nesourodým složením k Avengers daleko a připomínají spíše Ligu výjimečných. A jestliže Liga výjimečných byla takovými Avengers viktoriánské Anglie, tak Eliminátoři jsou Avengers osmdesátkové VHSkové éry. Tohle béčkové veledílo producenta Charlese Banda je dokonalou encyklopedií tehdejších klišé a zábavným mashupem všemožných dobrodružných a vědeckofantastických subžánrů, který svojí překombinovaností strčí do kapsy i Legendu o zlaté perle. Kouzelně nesmyslný způsob, jakým Eliminátoři kombinují obrovské množství tehdy populárních akčních filmů, připomíná pohled na dítě, které si hraje s figurkami posbíranými z různých regálů a vymýšlí pro ně ty nejnepravděpodobnější situace. Zároveň tu ale nechybí občasné sebeironické komentáře dospěláka („This is all some kind of weird-ass science fiction thing, right?“). Zosobněním toho všeho je ústřední „mandroid“ (takový předchůdce Robocopa a Daniela Radcliffa z filmu Švýcarák), který je složený ze všech možných vyměnitelných součástek a multi-nástrojů, pomocí kterých ze sebe dokáže udělat např. tank nebo vodní skútr. Když nad tím tak přemýšlím, z Eliminátorů by byly sakra dobré akční figurky. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Šialený profesor Frankenčuramedán vytvorí z havarovaného pilota cyborga a posiela ho strojom času vraždiť rimanov. Cyborg, respektíve mandroid, sa však odtrhne z reťaze, šlohne bojový podvozok a s pomocou poručíčky zo Star Treku a krokodíla Dundeeho sa hodlá pomstiť. Cestou po rieke narazí veselá trojka okrem miestnych buranov aj na nefalšovaných neandertálcov čo zabudli vyhynúť a ninju čo je takých rýchly, že dokáže preskočiť medzi listami rozbehnutého ventilátora. proti takejto roztodivnej partičke ( musíme pripočítať ešte doktorkin lietajúci kávovar alias multifunkčný prtirobotko ) nemá zlý profesor šancu, ani keď sa sám prerobí na robota a drví elektrickými výbojmi zo svojej rukavice gule tlsťocha čo mu nosí iba zlé správy. Áno, je to riadna zlátanina a vo chvíľach keď sa snaží predstierať vážnosť je to tragédia, ale zasa tam kde chce proste baviť, tak baví. Naviac vyzerá celkom rozšupnuto, uvidíme viacero pekných výbuchov a aj ten mandroidov pásový podvozok vyzerá že nejaké šušne v rozpočte predsa len boli. Doktorka ukáže kozy, Dundee hláškuje a mandroid poháňa plť svojimi prúdovými topánkami. Prečo nie, zábavná chujovinka. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama