Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Menšie mesto v USA zasiahne správa o tom, že sa objavil zvláštny vírus, ktorý je nebezpečný a nákazlivý. Vedci nedokážu vysvetliť, o aký vírus sa jedná, a tak oblasť uzatvoria a vyhlásia karanténu. Pre tínedžerov je to perfektná príležitosť dobre sa zabaviť, lenže uprostred zábavy sa objaví nakazený. Vírus sa rýchlo rozširuje a spôsobuje extrémnu agresivitu u nakazených. Emma (Sofia Black-D'Elia) sa však nehodlá zmieriť s tým, že by mohla prísť o svoju rodinu, a rozhodne sa vziať zodpovednosť do vlastných rúk. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

malylada 

všechny recenze uživatele

V malém městečku vypukne nákaza, kterou zapříčiňují paraziti a sleduje dvě sestry, okruh lidí, kteří se snaží vyváznout. Docela dobrý námět, který skýtá mnoho nápadů, jak si vyhrát s touto tématikou. Ve výsledku se to podařilo na půl, neboť budovaní nějakého napětí se příliš nedaří. Tvůrci dávají příliš prostoru postavám, vztahům a zbytečným dialogům. Herci ztvárňují sympatické postavy, proto hluchá místa tolik netrápí, ale spíše mrzí to, že naplno nevyužili potenciál. Chybí zde více hororové akce a příliš se nevyužívá boj s infikovanými lidmi. Dvojnásobná škoda, protože vizuál vypadá výborně.......6/10 ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Viral je ďalším prírastkom to mnohopočetnej rodiny novodobých hororov, riešiacich situáciu okolo prepuknutia nejakej smrteľne nebezpečnej epidémie. Do kategórie zombie hororu spadá Viral iba okrajovo a je tu skôr badateľná inšpirácia "body snatchers" tematikou. Hoci sa v sumáre jedná o pozoruhodné dielko, mám z neho pocit nevyužitého potenciálu. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Příběh o dvou sestrách, které se nastěhují do Californie, ale chvíli poté je ve městě vyhlášena karanténa z důvodu globálni pandemie způsobené parazitem. Nic jiného není důležité, protože to vše už zde bylo a v mnohem lepším podání. Takže zde máme boj o přežití, rodinná dilemata, utíkání, řev a ne moc nebezpečné nepřátele. Filmů o zombies, virech, parazitech a karanténách máme už dost a když už nějaký nový spatří světlo světa, čekám trošku inovace. Ta bohužel nenastala a já tak zůstávám na podprůměrném hodnocení. Pro ty, kteří jsou už přesyceni těmito filmy tento kousek není. Pro ty, kteří nemají moc nakoukáno nebo nemají co pustit a nechtějí krvavé orgie ani střeva v obýváku je tento film uspokojivá alternativa. Mírné zklamání od tvůrců PA. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Priemerný thriller/horor, ničím neurazí, avšak zároveň do žánroviek vírusových nákaz neprináša nič nového. Vo filme ma potešila menšia rola, ktorú si zahral môj obľúbenec zo seriálu House of Cards, Michael Kelly, a vďaka pomerne krátkej stopáži ubehol Viral dosť rýchlo, takže ani nebol čas na nudu a hluché miesta. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Žádný viral ani virvál, jen další komorní kousek o virové/zombie nákaze, kdy parazit v podobě tkaničky od bot vleze do člověka a ten se pak chová, jak kdyby kouřil nekvalitní trávu a do toho chlastal (pocit hladu, nevolnost, zvracení, agresivita, nutkání chodit na party). Bídně zahrané, tuctově natočené bez jediné scény, která by si aspoň na čas vyhradila místo ve vaší paměti, v žánru i díky klišé snadno zaměnitelné. Dokonce se můžete spolehnout i na to, že Barack Obama aktivuje protokol, který obsahuje karanténu, armádu, stanné právo, nějaké to vybombardování a Bůh žehnej Americe. Nejlíp to shrnuli na IMDb v Message Boards, kde se někdo ptal, proč nakažení na konci „hibernují“ pohromadě v jakémsi hnízdě a kdosi na to trefně odpověděl, že čekají na lepší scénář.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městě Tujunga v USA. (willy1)

Reklama

Reklama