Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Menšie mesto v USA zasiahne správa o tom, že sa objavil zvláštny vírus, ktorý je nebezpečný a nákazlivý. Vedci nedokážu vysvetliť, o aký vírus sa jedná, a tak oblasť uzatvoria a vyhlásia karanténu. Pre tínedžerov je to perfektná príležitosť dobre sa zabaviť, lenže uprostred zábavy sa objaví nakazený. Vírus sa rýchlo rozširuje a spôsobuje extrémnu agresivitu u nakazených. Emma (Sofia Black-D'Elia) sa však nehodlá zmieriť s tým, že by mohla prísť o svoju rodinu, a rozhodne sa vziať zodpovednosť do vlastných rúk. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nešťastná syntéza dobrého (a dobře natočeného) příběhu se špatnými hlavními postavami. Dvě sestry, z nichž starší je vymaštěná frivolní idiotka, a mladší předstírá nesmělou panenskou intelektuálku, ačkoliv podle jejího xichtu soudím, že v reálu má IQ jako čivava a od čtrnácti už sexuje první ligu. Tyhle dvě buchty možná zaujmou náctileté diváctvo, ale pro nás vyzrálé a moudré dospěláky je docela utrpení a "vopruz", že namísto nějakého toho apa a postapa první půlhodinu útrpně sledujeme otravné kdákání a tokání dvou slepic. Ale od večírku omladiny, obdařeném nemilou návštěvou, která připomene Poeovu skvostnou Masku červené smrti, se začne blýskat na lepší časy. Starší ségra dostane ke svému mozkožroutovi za kamaráda jednoho roztomilého červíka, a děj se konečně trochu rozhýbe. Kvůli nudnému začátku to ale na čtvrtou nevidím, silné tři. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Žádný viral ani virvál, jen další komorní kousek o virové/zombie nákaze, kdy parazit v podobě tkaničky od bot vleze do člověka a ten se pak chová, jak kdyby kouřil nekvalitní trávu a do toho chlastal (pocit hladu, nevolnost, zvracení, agresivita, nutkání chodit na party). Bídně zahrané, tuctově natočené bez jediné scény, která by si aspoň na čas vyhradila místo ve vaší paměti, v žánru i díky klišé snadno zaměnitelné. Dokonce se můžete spolehnout i na to, že Barack Obama aktivuje protokol, který obsahuje karanténu, armádu, stanné právo, nějaké to vybombardování a Bůh žehnej Americe. Nejlíp to shrnuli na IMDb v Message Boards, kde se někdo ptal, proč nakažení na konci „hibernují“ pohromadě v jakémsi hnízdě a kdosi na to trefně odpověděl, že čekají na lepší scénář.. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Několik postav. Paraziti. Nákaza. Ve druhé polovině se film přehoupne v malé komorní drama - boj o život. Mám rád podobné snímky. Slušná kamera, gore umírněné, ale věrohodné, velmi dobrá hudba. Obě sestry se samozřejmě v určitých momentech chovají...na zabití. U Stacey se nakonec divák vysvětlení dočká. Emma svojí paličatostí stále padá jednou nohou do hrobu. Závěr jsem očekával v duchu Noci oživlých mrtvol, ale takhle mi to rovněž vyhovovalo. Masky mutantů slušivé. 3,5* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

V malém městečku vypukne nákaza, kterou zapříčiňují paraziti a sleduje dvě sestry, okruh lidí, kteří se snaží vyváznout. Docela dobrý námět, který skýtá mnoho nápadů, jak si vyhrát s touto tématikou. Ve výsledku se to podařilo na půl, neboť budovaní nějakého napětí se příliš nedaří. Tvůrci dávají příliš prostoru postavám, vztahům a zbytečným dialogům. Herci ztvárňují sympatické postavy, proto hluchá místa tolik netrápí, ale spíše mrzí to, že naplno nevyužili potenciál. Chybí zde více hororové akce a příliš se nevyužívá boj s infikovanými lidmi. Dvojnásobná škoda, protože vizuál vypadá výborně.......6/10 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na týpky, kteří se zabývali filmařinou typu PA, je to docela tématické polepšení si, ale chybí jim jakékoliv inovativní myšlení, takže výskedkem je jen další podprůměrná parazitická nicka s klišoidním scénářem, která si pozornost nezaslouží. Pokud se do ní pustíte, asi ji přežjite, ovšem zapomnění přijde záhy. 40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městě Tujunga v USA. (willy1)

Reklama

Reklama