Reklama

Reklama

Lords of London

  • Velká Británie Lost in Italy
Trailer

Tony (Glen Murphy)  je známý gangster a má velký problém. Probudil se na opuštěné farmě se zakrvavenou košilí a nemůže si vzpomenout, jak se tam dostal. Dojde do nedalekého městečka a zjistí, že se jedná o italskou vesnici žijící mimo čas. Neexistují zde telefony, jako s cizincem s ním nikdo nemluví až na jednoho laskavého muže, Francesca. Ten mu poví o své vnučce, která cestuje po Evropě s chlapcem z Británie, do něhož se zamilovala. Francesco se bojí, že udělala osudovou chybu. Z příběhu muže něco Tonyho osloví a on zjišťuje, že se do vesnice nedostal náhodou. Jakmile si poskládá fakta dohromady, musí si vybrat, zda bude pokračovat ve svém životě gangstera nebo se obětovat proto, aby jiní mohli dál žít... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Film se snaží být mysteriózní, ale ve skutečnosti je jen neskutečně rozvláčný a nudný. Takovýhle styl mě prostě nebaví, nejsem schopen udržet pozornost, všechno mi tam připadalo jen na efekt. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Londýnský mafián se probudí v Itálii a je celý od krve. Tohle je výborné východisko - myslím probudit se někde, kde by člověk neměl být - ale je otázka, jestli autoři zvládnou naplnit očekávání. Protože v tomhle případě divák chce něco zajímavého, nápaditého. To se bohužel nestalo. Rádoby mafiánské začátky v Itálii ve stylu "Kmotra 2" jsou neskutečně slabé, a to i všudypřítomnou angličtinou. I přes prvotní nápad je film jen ukázkou toho, že je potřeba mít celkově dobrý scénář, ne jen jeden ucházející nápad a pak velké kulové. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levná, rádobymafiánská sračka, ve který hraje Ray Winstone druhý housle a ztrapňuje se tu jen kvůli tomu, že měl někde dluhy z hazardu. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama