Reklama

Reklama

Záhadný virus zasáhne odlehlou základní školu. Z nevinných malých školáků se rázem stává roj na vnitřnostech si pochutnávajících zrůdiček. Nevyjímaje vnitřnosti učitelů a zaměstnanců této základky. Přeživším dospělým tak začíná osudový boj o holé přežití s bandou malých zombie breberek. (geklon)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (87)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Děcka ve školách jsou živel sám o sobě. Když k tomu přidáte virus, který je mění v ještě větší agresory, kteří chtějí požít mozky lektorů, máme Cooties. Podle mě zábavná, místy výborně nahláškovaná zombie komedie s hobbitem Woodem v hlavní roli, která sice nešokuje nějakým extra gore nebo super maskami,ale za to vytahuje trumfy hlavně s postavami. Pan tělocvikář byl nejvíc akční Fero jakého znám a jeho kecy dokázali pobavit, stejně tak psycho učitel biologie(myslím že to byla biologie). Pokud se nudíte a hledáte film u kterého se zachichoňáte, pousmějete a chcete se bavit, Cooties je ta správná volba na jakýkoliv večer. Já jsem spokojen. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Po pěti napůl snědených mrtvolách je to pořád děsivý, ale už tak nějak méně, že?" Parádní přírůstek do pořád ne moc rozrostlé rodinky horor-komedií (píšu o těch kvalitních), popravdě od dob Tucker a Dale vs. Zlo jsem neviděl ftipější hororovou ujeťárnu. Leigh Whannell, přestože mi znásilnil třetí Insidious, mě jako scénárista začíná bavit čím dál tím víc a Elijah Wood by se měl věnovat už jen hororům, páč i tady mu to prostě sedlo. Jop, jsem nadšenej, bedtime, motherfuckers. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Buďte opatrný akým jedlom kŕmite svoje ratolesti počas posedenia v MC Donald's či KFC. Je totiž dosť pravdepodobné, že by sa mohol medzi kuracími kúskami objaviť jeden, ktorý zmení vášho inak milého, pokrvného potomka, na malé, neposlušné - zombíča! Niečo obdobné totiž postretlo jednu zo základných škôl v Danville, ktorej dodávateľom stravy pre študentov je jedna z miestnych kuracích fariem. V rovnakom čase neočakávanej pohromy pribudol do pedagogického zboru nový prírastok v podobe suplujúceho učiteľa, Clinta Hadsona. Ten si svoj úvodný deň na škole určite predstavoval inak, ako byť spolu so zbytkom kolegov uväznený v jednej z tried. Nič iné im bohužiaľ ale neostáva. Cieľom malých zombie beštií totiž nie je nikto iný, ako dospeláci! Podarí sa posledným preživším dostať z areálu školy a tak si zachrániť holé životy? Milé prekvapenie na záver noci, či úvod dňa. Mám rád tieto odvážne, smelé snímky s parchantmi, ktorí si v tomto prípade nedávali servítku pred ústa. Masky sa síce nevyhli nedostatkom, no o katastrofu sa určite nejednalo, lebo po väčšine všetko vynahradilo solídne spracované gore (veľa ho ale nebolo!). Mňa osobne "Cooties" bavil. Je to zase niečo, aspoň trošku originálne, čo osvieži zombie subžáner. Takže "smelo" do toho - 60%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Fracci se naladujou toxickyma nugetama z vyždímany slepice a už to lítá. Nejsou to úplně zombici, spíš maj něco mezi slintafkou kulhafkou nebo tak něco, ve filmu tomu říkají kutýs, proto se to tak taky jmenuje. Nečekej nakej extra masakr, spíš takova příjemná rodinná komedie. Doporučuji si to pustit s vašema parch...ratolestma jestli nějaký máte. Je to opravdu krásný snímek, plnej poučení. Kdyby vás nahodou zlobili, tak jim pohrozite spalenim či odebráním mozku holou rukou vod hoven. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Svižná zombie komédia, v ktorej dominuje situačný humor, postavený na hláškach, dvozmysloch a bizarných charakteroch herecky dobre stvárnenej pestrej škály postáv. Keď k tomu pripočítam správne naservírovaný pomer násilia, solídnu maskérsku prácu a zopár hustejších scén, ktoré sa odohrajú počas boja s detskými zombíkmi, môžem povedať, že Cooties predstavujú z môjho pohľadu takmer ideálnu formu síce intelektuálne nenáročného, no zato účinného hororového humoru. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Světovou premiéru měl film na Sundance Film Festival 18. ledna 2014 v Park City. (Ampi)
  • V jedné ze scén říká Wade (Rainn Wilson) Cintovi (Elijah Wood), že není žádný hobit. Jedná se o narážku na trilogii Pán prstenů, kde právě Elijah hrál hobita v jedné z hlavních rolí. (cze.Oi)

Reklama

Reklama