Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že tam nehrají nějací herci amatérského vesnického divadla, ale jsou to přímí účastníci toho daného životního osudu ... Je to děsně, ale opravdu velmi děsně začátečnicky natočeno ... Buď to měli tento dokumentární pořad tvořit jako dokument, opravdický tak jak mají dokumentární pořady vypadat a nebo natočit to jako hraný seriál alespoň s kvalitními herci. Totok co jsem zrovna dneska ze zvědavosti zhlédla je fakt brutus ... za námět ode mě jen jedna hvězdička. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Pouze ohodnocena 21. epizoda (http://www.iprima.cz/krizovatky/videa/krizovatky-zivota-21). Stejně jako Sára H., talentovaná dívčina, herečka hl. postavy této epizody, česká verze herečky AnnySophie Robb, bych i já se vyhnul tomuto seriálu/epizodě, kdyby tam nehrála. Sára má v sobě jistou esenci schopného talentu... A k té epizodě to máte tak, že iluminátští plutokraté (nemyslím Sářinu rodinu, apod.!!), sionističtí archonti, potřebují mít co nejvíc ovčanů zapojeno v procesu globálního (z)chudnutí. Aby pouze oni měli z ovčanstva (plný) užitek, zatímco by tito Rothschildové, Saxe-Coburg-Gothajští, a jiní sionisté neměli čip voperovaný poblíž životně důležitého orgánu (mozek), tedy zezadu na krku. Tihle ilumináti by si užívali luxus v (podzemních) pevnostech typu Majáku Ptyč (nyní poblíž Plzně budovaný). Tyhle pevnosti se celosvětově budují na různých místech planety. Plán je takový, aby byly dostupné jen a pouze pro 100 000 nejbohatších plutokratických archontů (počítá se totiž s redukcí obyvatelstva, kvůli 3. světové válce...). Proč to ale píšu? Protože Sára má relativně přijatelné geny (slabší ale, než její kámoška Gabča); rodiče má vzdělané, a určitě jejich celá rodina není ovlivněna siokřesťanstvím. Když Sára nestuduje zpěv na hudebním gymnáziu, tak prožívá styl života, tak odlišný od toho mého, pro sionisty patologického. A jestliže její rodina nezchudne (nestane se obětí Šejtánova plánu), tak bude mít vše o mnoho víc fajn... ✔ Seriál jako celek neguju, je to píčovina, a nejsem sebevrah, abych ztrácel čas něčím tak primitivním. ()

Reklama

tucnakova odpad!

všechny recenze uživatele

Máte na návštěvě televizně závislou ( a asi i nahluchlou ) tchýni s vytříbeným vkusem a neomylným čuchem na ty největší divácké pecky ?! A zároveň taky v domě jedinou místnost s televizí, z které není úniku, protože právě tam ještě vaření, mytí, praní a věšení ?! Pak víte a chápete, jaký jsem dnes měla večer - ale, TY BRĎO, já doteď tápu, čeho jsem to vlastně byla svědkem ... ! Jak je něco takovýho vůbec možný, lidé dobří ? Uf. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Aktuální témata ze života, to jistě ano, ale bohužel s velmi špatným zpracováním. Představitelé jednotlivých příběhů působí nedůvěryhodně a jsou těžko uvěřitelní. Pak to vypadá jako nechtěná komedie a to určitě nebyl ten pravý záměr. Jako dokument je to úplně na nic a také mi nic nedalo. Akorát jde o ztrátu času. Primo, takhle, prosím, už raději ne. ()

sluzevsky odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě se mi nestalo, že bych rád sledoval pořad, který mi není nijak přínosný... Křižovatky života, to je ale panečku něco. Nevím, jaký přesně záměr autoři měli, nicméně snaha o zahrání prekérních životních situací se seriálovým pseudo a rádoby hercům v žádném z dílů absolutně nevydařila a z cíleného dramatu se tak stává horor (spíše teror) pro diváka se vkusem, na druhou stranu jako komedie (spíše parodie) by seriál zasloužil hodnocení na výbornou. Bohužel o komedii ani horor se nejedná a jako dokumentární drama je pro mne tento seriál totální ODPAD!!! Je to odpad, který prostě stojí za zhlédnutí - nechat si ujít takovou trapnost a hereckou nesmělost včetně naprostého antitalentu je hřích. Nevím na čem režiséři jedou, ale Křižovatky života jsou prostě kapitola sama pro sebe, stejně jako "herci", kteří v nich hrají. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama