Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Mr.Atsor 

všechny recenze uživatele

Já u Čechů samozřejmě nečekám, že bychom si vlastní produkci ohodnotili především kladně, ale já budu plavat proti proudu. Ke zhlédnutí mne donutil rozhovor s Leošem Marešem ve Forbesu. Na show jsem se velmi těšil a byl jsem mile překvapen. Zejména Miloš Knor a Patrik Hezucký celému pořadu dodávají komičnost a zábavnost. Leoš Mareš navíc plní to, co slíbil, člověk se nad jednotlivými otázkami musí zamyslet a je překvapený. Kombinuje se tu tedy zajímavost až záhadnost s legrací a českým humorem. Rozhodně to není nuda, a proto dávám 5*! ()

Casablanca 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl tak zlý, jak jsem se bála! I stopáž příjemná... Otázkou zůstává, jak dlouho budou schopni zachovat kvalitu a nepřesytit diváka... Co mě pobavilo nejvíc? Ředitelství silnic, dál nic... Dodatek: díl věnovaný astronomii se vydařil a zasloužil by hvězdiček víc:-) Dodatek 2: Jakub Kohák mě baví! ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Co Mareš odhodil své kožichy, přestal mektat do tklivých melodií za vokálů Kerndlice a věnuje se výhradně moderování a hlavně raní show na E2 s Patrikem Hezuckým, tak ho celkem můžu. Jeho moderování všech těch netalentů a nesuperstar mě nechává chladným, ale často jsem si uvědomil, že se bavím u jeho projevů, kdy je nucen chytat smeče Hezuckého. Proto mne celkem zajímalo převedení původně britského pořadu QI do českého hávu (což se ne vždy daří), kde je Mareš hlavním moderátorem. Opět jsem si uvědomil, že bych někdy byl rád, kdyby jsme také něco vymysleli sami a pořád nepřejímali licencocvané formáty... Když jsem viděl Mareše v brýlých ala Dr. Štrosmajer, řekl jsem si že nad tímhle nebudu ztrácet čas. Ale chyba lávky! Stačilo vidět pár minut a už jsem se neodtrhl. Ba co víc, královsky jsme se bavil. Jak zde již padlo, záleží na výběru hostů. Mareš sám kupodivu moc nestíhá a sám často propadá smíchu při slovních přestřelkách jeho hostů. Být to jen na něm, bylo by to slabé. Naštěstí hosty zvolil dobře.Viděl jsem pár věcí s lidma se stand up show Na stojáka, což jsou mistři improvizace a bylo to super. Všem kraluje Knor spolu s PhDR Šmoldasem, který se pozvolna etabloval do rolí baviče a matadora různých TV Show. Poslední QI s Jakubem Kohákem !! - mně málem stálo udušení od smíchu. Na tohle si zkrátka budu dávat pozor, aby mi neunikl ani jeden díl. * * * * ()

Citera_Mor 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si poustela prvni dil, prevladaly u me obavy, jak se s tim "popereme". Priznam se, ze jsem ocekavala spise neuspech a nezdarenou napodobu originalu. O to vic mile jsem byla prekvapena, kdyz jsem se doslova rozbrecela smichy. Pojali jsme QI trochu jinak, nez v jeho rodne Britanii, doplnili ho o svuj humor a vzniklo z toho dilo celkem kvalitni. Ac Leos neni Stephen, nedrazdi me na miste moderatora, obcas se mu povede pohotove zareagovat (viz. dil Astronomie a narazka na Kobzanovou), proste to zvlada. A kdyz se k tomu prida Hezucky, eskaluje to obcas tak rychle, ze clovek nestiha. Ostatni hoste jsou pak prijemnym korenim. Doufam, ze i nasledujici dily si udrzi stejnou kvalitu. S klidnym srdcem udeluji ctyri hvezdy. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama