Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o pěti svobodných matkách May (Nia Long), Jan (Wendi McLendon-Covey), Hillary (Amy Smart), Esperanze (Zulay Henao) a Lytii (Cocoa Brown), jejichž problémy se velice podobají. Vytvoří tak podpůrnou skupinu svobodných matek a vzájemně si pomáhají překonávat překážky života. Dokáží najít cestu ke svým dětem a přitom už nebýt single? (kacicacek)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tyler Perry nebude můj oblíbený tvůrce, ale nemohu si pomoct, tohle není film, který by mě naprosto zhnusil nebo odradil. Ty charaktery jsem si většinou celkem užíval, i když ty ženské umějí být protivné a jejich osudy jsou někdy až příliš sladkobolné. Není to nic, co vás vytrhne, ale já jsem si to stejně docela užil. Prostě pohodička o ničem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že to bude oveľa horšie, no napokon sa to celkom dalo. Síce nič nadpriemerné, ale ako oddychovka celkom fajn. Prvá polovica filmu mi síce prišla dosť plytká a povrchná, no potom sa to pekne rozbehlo a keby mal celý film kvalitu ako druhá polovica, možno by som premýšľal aj nad 4*. Takto je to síce len za 3*, ale zato úplne bez váhania. Najviac sa mi páčila tá časť filmu, keď tie slobodné matky si tak navzájom uvedomili, že svoje deti zas až tak dobre nepoznajú. Len škoda, že práve tomuto bolo venované vo filme dosť málo priestoru, pretože práve táto téma odcudzenia detí od vlastných rodičov bola pre tento film úplne kľúčová. To ostatné ma až tak neupútalo. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Už vím proč jde USA do kopru. Jestli takhle každá americká buchta vychovává svýho spratka, tak se nedivim. Seřezat a hotovo! ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Nie že by som neobdivoval slobodné matky, ale len Američania vedia dať všetkému punc gýčovitosti. Prišlo mi to ako nejaká okázalá oslava slobodných matiek s veľkým množstvom sentimentu. Ono to občas bolo aj vtipné. Môj najobľúbenejší typ slobodnej matky - tučná emancipovaná černoška - a taká tu našťastie bola. Takže to trocha zachránila. :D 40% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Syn Niy Long je skutečně její syn Massai Z. Dorsey (Rick). (Spidey3)

Reklama

Reklama