Reklama

Reklama

Debilní kecy

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2012, 14x3 min

Obsahy(1)

Český YouTube pořad autorů Čeněka Stýbla a Erika Meldika, kteří si říkají Viral Brothers, si v jednotlivých zhruba tříminutových dílech berou na mušku debilní kecy určité skupiny lidí, jako jsou například kluci, holky, důchodci, matky nebo studenti. (PotterMan999)

Recenze (68)

borec999 

všechny recenze uživatele

Krátke, výstižné a vo väčšine prípadov veľmi vtipné. Neviem či je na mieste aby bola séria 3 minútových youtube videí vedená ako seriál, ale keď už to tu je... Inak oceňujem sebareflexiu tvorcov, ktorí si zrejme pri posledných slabších dieloch(Psi,dôchodci) uvedomili, že to nefunguje tak ako prvé diely a nekazili sériu ďalšími zbytočnými pokračovaniami. Najlepšie: Debilní kecy učiteľov, študentov, matiek a samozrejme Čechov na dovolenke :) 75% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

No... Když tu jsou tu věci od screen junkies, proč ne něco z domácího rybníčku.. Jen škoda, že tenhle konkrétní rybníček je už dávno vyloven, vypuštěn a nikdo se neobtěžoval nasadit nové ryby. Chtělo by to konečně zařadit novou kategorii, tv seriál zní v takovýchto případech nechutně honosně. Druhá hvězdička je ocenění toho, že Debilní kecy uspěly tam, kde měli - v poměru cena / výkon extrémně efektivní reklama. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Debilní Kecy (psáno důsledně poangličtěným pravopisem "Všechno Velkým") jsou vcelku zábavná záležitost a člověk se s tím může ztotožnit. To ale jen tehdy, pokud zapomene na to, že je to všechno jeden velký kalkul (statisícové odměny za virální videa s reklamou). Navíc Čenda s Erikem jsou přesně tím typem cool frajerů, co ve mně vyvolávají komplexy. (891.) ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Těmhle klukům se povedlo něco jedinečného. Z minima vytěžit maximum a to jen díky serveru youtube. Ostatně nejsou první. Už zpěvák pochybných kvalit Justin Bieber se dostal do povědomí právě díky zmiňovanému serveru. Erik a Čeněk nicméně mají smysl pro humor a ví, co chce český divák vidět. To, že v kratším intervalu pak vznikají někdy trapné scénky, tomu se nevyhne žádný začínající autor. ()

janosikhood odpad!

všechny recenze uživatele

Po první minutě "Debilních keců" mám pocit takový trapnosti, jakobych zároveň zvracela, močila, masturbovala a hystericky brečela ve frontě u pokladny. I když si odmyslím, že celá tahle série je jenom nepředstavitelně špatnou kopií "Shit peope say", při pohledu na Čendu a Erika zvažuju, jestli by se přece jen neměl obnovit trest smrti. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Autoři inkasovali od objednatelů za virální videa částky v řádech statisíců korun, poté přešli k vlastnímu merchandisingu. (L_O_U_S)
  • Jejich videa mají několik milionů shlédnutí, nejvíce shlédnutí mají "Debilní kecy matek", a to k srpnu 2013 více jak 4 000 000. (PotterMan999)
  • ViralBrothers, autoři Debilních keců, měli na svém YouTube kanále v srpnu roku 2013 přibližně 400 000 odběratelů, tedy nejvíce v České republice. (PotterMan999)

Reklama

Reklama