Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná žánrovka, ktorej jedinou chybou je, že je príliš ukecaná. Nie je to ale preto, že by chcela veľa informácií vtesnať do celého filmu, ale preto, že sa snaží pôsobiť strašne cool a nad vecou. Gormican natočil zábavný film, ktorému bohužiaľ chýba snaha o zainteresovanie diváka. Všetci prežívame vo vzťahoch rovnaké, alebo aspoň podobné udalosti, ale svojou snahou byť stále vtipný spôsobuje, že vážne veci nás nechajú chladnými a tie na ktorých skutočne záleží a ktoré menia charaktery nielen mužských, ale aj ženských hrdinov, rovnako. A to zamrzí. Pretože počas celého filmu zaznieva niekoľko krásnych emotívne ladených scén, ktoré mohli z toho spraviť Keď Harry potkal Sally pre nové tisícročie. Bohužiaľ sa to takto zvrtne do vôd priemeru, ale slušného a bez výraznejších prešľapov. Ústredná trojka je sympatická, hlavne Miles Teller znova kraľuje. A dievčatá na spapanie - hlavne Mackenzie Davis. Úprimne by som si vybral pred Imogen Poots Addison Timlin, ale ako sa hovorí proti gustu..., len tam ma film tiež stratil a preto mi najmenej záležalo práve na osude Zaca Efrona. Ale bavil som sa. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, kterých jsme už viděli stovky. Spíše průměrná, ale po stránce humoru mi sedla. Po stránce scénáře je to ale stokrát viděné klišé o partě kamarádů, kteří si užívají mladých let a postupně se zamilovávají a z původní lehkovážnosti přecházejí k vlastnímu sebeuvědomění. Neurazí, ale ani nijak výrazně nenadchne. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nakonec si tedy (Ne)zadaní svou třetí hvězdu zasloužili, ale bylo to tedy vážně o chlup a nebýt závěrečného čtení, tak by mě v hlavě utkvěl hodně nepochopitelný a nepravděpodobný dějový zvrat při záchodové scéně, kterou si scénarista tedy značně snažil ulehčit práci. Film nabízí prvních 30 minut hlavně postavy, které chodí a pijí kafe, povídají si v kavárně a pijí kafe a pak spolu ještě jdou na kafe. Každá kávová scéna, a je to opravdu asi každá scéna ve filmu, končí zavěrečným zvoláním že je někdo idiot. Naštěstí pro film, Zac Efron vytáhne umělého kokota a Imogen Poots má velmi krásné oči. 55% PS: nevím jestli bych někdy toužil se milovat v New Yorku, poněvadž ti lidi se v posteli milují zásadně oblečení. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Videoklipovitě sestříhaný sled sem tam vtipných, sem tam nudných scén plných návštěv nočních klubů, sexuálních radovánek a kafrání v restauraci/kavárně/kvartýru/na ulici. Scénáristická roztříštěnost ke konci snímek opovážlivě zabíjí, zapamatuji si z něj tudíž pouze nádhernou Mackenzie Davis a osobní zklamání z toho, že bych chtěl sakra vidět péčko s Efronem a Poots, což se ovšem (myslím) nikdy nestane. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z letošních komediálních zklamání, již podruhé se Zacem Efronem. Vlastně ani příliš nevím, jak bych měl tuto komedii okomentovat. Vtipná mi nepřipadla téměř vůbec, takže se žánrem hodně minula, romantiky bylo naservírováno přesně v amerických intencích, nudná a hluchá místa by se také dala vzpomenout. Zkrátka rozpačité pokrčení ramenou. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama