Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Recenze (236)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ta trojka v tomhle filmu na mě působila lehce namachrovaně, dokud jsem si na ně nezvykl. Hlavně teda Miles Teller byl pro mě lehce problémovej v některých názorech. Pak ale pochopil a to mi udělalo radost. Nicméně v rámci holek v tomto filmu jsem si říkal, že to zkusím ustát a uvidím, jak to dopadne. Následně proběhla řada hodně slušných hlášek a pár fajnových scén, což mě utvrdilo v tom, že tahle komedie je hodně fajn, ale zároveň to není nic světobornýho. Prostě ze života... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $26,068,955Tržby Celosvetovo $53,068,955Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,291,916 //počet predaných kusov 37,279Tržby za predaj DVD v USA $2,832,516 //počet predaných kusov 135,716║ dosť sa tlačí na pílu, chce to byť na silu zábavné a moc otvorené svojimi hovorenými úchylkami, na romantickú komédiu opäť zbytočné prestrelené a ku koncu pre-umelo naivne presladčené /40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Totální hra na jistotu. S klasickou jalovou zápletkou by to neuspělo, tak tam jsou pro jistotu tři. Docela to funguje díky sympatickým hercům. Všichni mají charisma a občas se povede dobrý joke. Finální proslov Zaca Efrona byl fakt trapnej, ale jinak je to neurážející film. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Focus Features // Počet premietajúcich kín v USA: 2,809 // Otvárací Víkend v USA: $8,742,109 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úplně feel good romantická komedie s dobrým cástingem, potěší Creed, rozkošná Imogen Poots a zábavný Zac Efron.Není to druh komedie, při kterém bych se válel smíchy na zemi, ale spolehlivě zabaví, dojme, překvapí i pozvedne náladu a hlavně člověk zavzpomíná na pár let zpět. Moc dobrý. 75% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// That went... okay, actually. Hlavní pánské trio a hlavní dámské duo sbíralo sympatie celou stopáž, hláškovalo se, blblo se, dělala se rómantyka a klasicky došlo i na to standartní drama, takže check na všech frontách a spokojenej pocit na konci - 4* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebyl jsem zmatenej, protože mi dala kopačky, ale proto, že jsem vůbec netušil, že spolu chodíme." Být o pár desetiletí mladší, tak bych si z tohoto snímku asi odnesl nejednu fintu, jak být spokojeně zasouvající single. S odstupem let jsem si ale spíše užil ty namachrované hlášky, černocha s oranžovým penisem, zajímavé způsoby močení a zamiloval jsem se do Chelsea. Jednak se mi líbila, druhak skvěle dohazovala a třeťak z ničeho nedělala problém. Kdybychom byli volní, tak jí určitě brnknu, ale takhle platonicky, se samoopalovacím krémem v ruce, to taky není špatné. ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 55% | Romantická komedie, ve které ta komediální část funguje daleko lépe než ta romantická. U komediálních scén jsem se často od srdce zasmál, ale když se pak snažil film budovat romantickou atmosféru, bylo to k uzoufání nekreativní. V tomhle ohledu má Tom Gormican co dohánět a když už chce zaujmout diváka pouhou konverzací mezi dvěma lidmi, měl by pořádně nakoukávat filmy typu Před úsvitem, aby viděl jak se to dělá. Plus přidávám pár procent navrch za zábavně podanou postavu Milese Tellera, která mě vždycky dokázala pobavit. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Detailní analýzou by se dalo krásně ukázat, jak tenhle film je absolutně nefunkční jako celek. Jednotlivé segmenty, které mezi sebou asi mají určitou míru kauzálnosti, jsou za sebe napasovány prostě jen proto, aby to vypadalo jako film (wtf sekvence procházek a klábosení na ulici s kafem v ruce dovedeny ad absurdum). Herci jsou k uzoufání špatní, postavy neskutečně ploché, jednotlivé scény nepůsobí ani trochu uvěřitelně a celý příběh je vlastně totálně mimo (hlavně Mikeyho linie). Asi to vypovídá něco o moderním, znuděném světě vyšší (střední) třídy. A právě, protože to bylo tak špatné, jsem se docela bavil a dávám dvě hvězdy. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z pohledu ne tří žen, ale protentokrát tří mužů. Při pohledu na film se jako ženská snažíte pochopit, proč se ty postavy chovají tak hloupě, ale pak vám jednoduše dojde, že to celé je prostě o mužském myšlení a tomu nebudete rozumět nikdy. Takže jsem se prostě usadila na gauči a nechala se bavit přívalem fórů, které byly občas docela dost slušné. Dozvěděla jsem se, že říkat chlapovi "Takže..(kam tohle vede, jak si stojíme..)" je osudné. A že Zac Efron už není ten nevinný floutek z Muzikálu ze střední, ale dospěl v chlapa se strništěm a hrubým hlasem a vlastně i to hraní mu docela jde. Celkově je to příjemná záležitost s pro mě doposud neznámou Imogen Poots (jen ty její osmdesátkové vlasy, eh) a bavila jsem se. Jen škoda, že příběh jako celek opravdu nepobral příliš originality. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pohodová odlehčená komedie s mládými, ale i tak prověřenými xichty, kteří si těch 70% zaslouží. Efron je cool, Teller prase a Poots BFF. Víc netřeba vědět.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aha, tak o tomhle jsou ty vztahy, no, tak to jóóó! Díky za radu! Ale teď vážně. Zac Efron se znovu pokouší ukázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, ale že mu to jde také ve vážnějších polohách. Nechal si narůst vousy a vykládá věci, které mají docela hlavu a patu. Konkrétně v romantické komedii, kterak se dva našli, něco se pokazilo, aby na konci beztak skončili v zamilovaném objetí. A vlastně si všechno vydělte třikrát. Máme tu totiž trojici kamarádů, kteří do sebe permanentně ryjí. Jednoho podvádí manželka, takže ho jeho dva přátelé podpoří slibem, že ani jeden z nich si nezačne vážný vztah a budou se následující týdny poflakovat u dobré whisky a jednoduše si užívat. Pochopitelně slib brzy vezme za své. Zbytek o kápnutí božské a o tom, jak se to zamotá, asi známe. Trojice přátel po celou stopáž vysedává na kanapi a hraje počítačové hry nebo chodí po newyorských ulicích s kávou v ruce, vypouští z úst zdánlivě bezvýznamné dialogy, které však mají ambice zasáhnout diváka, který toho příliš neočekává. Hošani navíc na plátně vytvářejí solidní chemii, slabší plynulost ale ději vyčítat budeme. A vlastně i fakt, že právě Efronova je z ústředních postav zřejmě tou nejnudnější. Dle mého suverénně vévodí dvojice Miles Teller a výborná Mackenzie Davis (budu jí sledovat). I díky nim tu máme sympatický komediální výlet, který představuje přátele, kteří se lehce obávají dospět a jejichž dialogy dal na papír někdo, kdo to vzal za docela správný konec. Lehce nadhodnocené čtyři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

První film, v němž Zac Efron není totální debil zasluhující krutou smrt. On z něho snad nakonec fakt vyroste slušnej sympaťák. Asi jen díky tomu si tato skrz naskrz průměrná komedie zaslouží aspoň malinkou pozornost. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Videoklipovitě sestříhaný sled sem tam vtipných, sem tam nudných scén plných návštěv nočních klubů, sexuálních radovánek a kafrání v restauraci/kavárně/kvartýru/na ulici. Scénáristická roztříštěnost ke konci snímek opovážlivě zabíjí, zapamatuji si z něj tudíž pouze nádhernou Mackenzie Davis a osobní zklamání z toho, že bych chtěl sakra vidět péčko s Efronem a Poots, což se ovšem (myslím) nikdy nestane. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nakonec si tedy (Ne)zadaní svou třetí hvězdu zasloužili, ale bylo to tedy vážně o chlup a nebýt závěrečného čtení, tak by mě v hlavě utkvěl hodně nepochopitelný a nepravděpodobný dějový zvrat při záchodové scéně, kterou si scénarista tedy značně snažil ulehčit práci. Film nabízí prvních 30 minut hlavně postavy, které chodí a pijí kafe, povídají si v kavárně a pijí kafe a pak spolu ještě jdou na kafe. Každá kávová scéna, a je to opravdu asi každá scéna ve filmu, končí zavěrečným zvoláním že je někdo idiot. Naštěstí pro film, Zac Efron vytáhne umělého kokota a Imogen Poots má velmi krásné oči. 55% PS: nevím jestli bych někdy toužil se milovat v New Yorku, poněvadž ti lidi se v posteli milují zásadně oblečení. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej ušlo to. Fajn herecká zostava a fajn namiešaný príbeh, ktorý všetci už máme prečítaný po pár scénach. Ak vás zaujme hlavne trio mate vyhrané, pretože oni sú tu hlavnou atrakciou, kedže samotný príbeh nemá zas až toľko čo ponúknuť. Mohlo to byt o chlp vtipnejšie, ale nenudil som sa moc ani tak. 80% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že takíto debilní ľudia niekde existujú. A už vôbec sa mi nechce veriť, že ten scenár písal chlap. Síce sa muži v tomto filme rozprávajú vulgárne, inak vedú rozhovory ako z random romantickej komédie v hlavnej role s Katherine Heigl vrátane duchaplných výlevov jeden druhému, akí sú zaľúbení/zronení/ako majú utekať do náruče svojej lásky. Geez... Vrcholom je, keď po všetkom tom debilnom a ubíjajúcom schematizme príde záverečná scéna na čítačke knihy, ktorá netuším, či bola myslená ako vtip alebo úplne vážne, no bojím sa, že to druhé. PS: Miles Teller sa šplhá na mojom hated liste riadne hore. Čo ma ale najviac straší: to fakt sme tu polovicu z nadchádzajúcej Fantastic Four??? Oh my! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Efrona z jeho muzikálových filmov nepoznám, takže som k nemu mohol pristupovať úplne bez predsudkov a hodnotím, že mu rola pomerne dobre sadla. Na druhej strane mierne otravoval Miles Teller, ale všetko zachránila jemne trafená Imogen Poots. Prirátajme k tomu príbeh zo života, i keď nie príliš originálny a v niektorých príbehových linkách (Mikeyho bývalá-súčasná žena) málo zaujímavý a nedotiahnutý, ale v konečnom dôsledku to za tých 94 minút stálo, síce sa nebudete celý čas hrdelne uchechtávať, ale niektoré scény vážne stoja aspoň sa pousmiatie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ani jedného zo zúčastnených hercov nejak zvlášť neobľubujem, ale prekvapivo som sa bavil celkom dobre. Taká ľahučká, relaxačná romantická komédia s pár strelenými nápadmi a komickými scénkami. Ja som celkom spokojný, vhodné ako predkrm k niečomu "väčšiemu". 60/100 ()

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama