Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

maddy 

všechny recenze uživatele

Hm, nie až taký „awkward“ (alebo skôr „annoying“) film ako som čakal. Nečakal som však ani záchvat akejkoľvek originality, takže ma v podstate ničím nesklamal, ale stále tu nie je o čo stáť. Pri takto „awkward“ námete, ktorý dej filmu značne obmedzuje a postavy núti k hlúpym rozhodnutiam, o troch kamošoch, ktorý sa zaviažu, že si ani jeden z nich nájde priateľku som čakal podobne fekálnu teen-komédiu rovnajúcu sa „kvalitám“ video-pokračovaní Prci, Prci, Pričiek (ani neviem koľko ich bolo?!). Jedná sa však, v rámci možností, o nevulgárnu (fuck už dnes do varu nikoho neprivedie), nekonfliktnú komédiu o troch „teen-pôsobiacich“ dospelákoch. No komédiu ... faktom totiž ostávam, že That Awkward Moment je komédia, ktorá sa až priveľmi drží na uzde. Humorných situácii tu je minimum (zasmial som sa iba raz pri záverečných vtipoch s babkou) a ako romantika to taktiež veľmi nefunguje, nakoľko línia zbližovanie postáv je dosť naivná. Herci vyložene neštavali, aj keď Zac Efron mi sympatický nebude asi ešte poriadne dlhú dobu a Michael B. Jordan, ktorého som poznal z drámy Fruitvale Station mi vyslovene do role nesadol, na druhej strane tu však bola príjemná Imogen Poots. Cieľovku (13-16) film pravdepodobne zaujme a napodiv ani tí o pár rokov starší sa nebudú cítiť trápne ako to občas býva pri iných amerických komédiách. Celé to však smeruje od nikadiaľ nikam a medzitým sa nič nestane, takže o nič neprídete ani keď tento film vynecháte. Prekvapivo neurazilo a bol som pripravený na tisíc krát horší „zážitok“, ale na druhej strane ani absolútne ničím nenadchlo. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nakonec si tedy (Ne)zadaní svou třetí hvězdu zasloužili, ale bylo to tedy vážně o chlup a nebýt závěrečného čtení, tak by mě v hlavě utkvěl hodně nepochopitelný a nepravděpodobný dějový zvrat při záchodové scéně, kterou si scénarista tedy značně snažil ulehčit práci. Film nabízí prvních 30 minut hlavně postavy, které chodí a pijí kafe, povídají si v kavárně a pijí kafe a pak spolu ještě jdou na kafe. Každá kávová scéna, a je to opravdu asi každá scéna ve filmu, končí zavěrečným zvoláním že je někdo idiot. Naštěstí pro film, Zac Efron vytáhne umělého kokota a Imogen Poots má velmi krásné oči. 55% PS: nevím jestli bych někdy toužil se milovat v New Yorku, poněvadž ti lidi se v posteli milují zásadně oblečení. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No hereckýho obsazení jsem se bál, ale nedopadlo to až tak hrozně. Každej byl ňákej a proto asi tvořili dobrou trojku. Každopádně největší pozitivum, že to nebylo o teenagerech, který si užívaj a postupem dostanou rozum, bylo to mnohem dospělejší. O dost vyspělejší dialogy, mělo to hlavu i patu, to se moc nestává poslední dobou u ne přímo romantickejch komedií. Lichotim tomu, ale i tak to nebylo nic výstavního. Kupodivu se aspoň povedl název od český distribuce. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z pohledu ne tří žen, ale protentokrát tří mužů. Při pohledu na film se jako ženská snažíte pochopit, proč se ty postavy chovají tak hloupě, ale pak vám jednoduše dojde, že to celé je prostě o mužském myšlení a tomu nebudete rozumět nikdy. Takže jsem se prostě usadila na gauči a nechala se bavit přívalem fórů, které byly občas docela dost slušné. Dozvěděla jsem se, že říkat chlapovi "Takže..(kam tohle vede, jak si stojíme..)" je osudné. A že Zac Efron už není ten nevinný floutek z Muzikálu ze střední, ale dospěl v chlapa se strništěm a hrubým hlasem a vlastně i to hraní mu docela jde. Celkově je to příjemná záležitost s pro mě doposud neznámou Imogen Poots (jen ty její osmdesátkové vlasy, eh) a bavila jsem se. Jen škoda, že příběh jako celek opravdu nepobral příliš originality. ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 55% | Romantická komedie, ve které ta komediální část funguje daleko lépe než ta romantická. U komediálních scén jsem se často od srdce zasmál, ale když se pak snažil film budovat romantickou atmosféru, bylo to k uzoufání nekreativní. V tomhle ohledu má Tom Gormican co dohánět a když už chce zaujmout diváka pouhou konverzací mezi dvěma lidmi, měl by pořádně nakoukávat filmy typu Před úsvitem, aby viděl jak se to dělá. Plus přidávám pár procent navrch za zábavně podanou postavu Milese Tellera, která mě vždycky dokázala pobavit. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama