Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Recenze (133)

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu." Já jsem tak nějak tušil, že s Modelkami asi šlápnu do nějakého toho slepičince, ale nepočítal jsem s tím, že v něm budu vězet tak hluboko. Ale tohle prostě nešlo vypnout. Fascinovaně jsem zíral do světa falešných úsměvů, diet, solárek, focení i rovnic nedáš=nedám a čekal jsem, jestli to dokáže klesnout ještě hlouběji do odpadu. Dokázalo. A já jsem si myslel, že mám rád všechny druhy humoru, ale zjistil jsem, že sranda převáděná vychrtlými věšáky na prádlo mě nebaví. Ještě horší je však skutečnost, že jsem nedokázal hodit záchrannou hvězdu ani ženské kráse, což mi obvykle nečiní nejmenší problém, ale ty blbky zamilované do fotbalistů Dukly Praha (???) nezvládly ani to jednoduché ztopoření, což jim nedokážu odpustit. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Posbírat nejotřepanější klišé o modelkách a fotbalistech na celovečerní film skutečně nestačí. Laňka je navíc takový zoufalec, že si na pomoc přizval ještě Magnuska. Ten si alespoň střihl vedlejší roli, ve které brutálně naložil všem bukvicím. Herecké obsazení by se dalo označit jako kdo je kdo mezi póvlem. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani čistý Magnusek, protože tenhle nadšenec do amatérského filmu se našel s Laňkou a společně vytvořili něco tak meta, že by se za to nemusela stydět ani parta teen youtuberů. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ten film je špatný, ale člověk se u toho chtě nechtě směje. Jeho velkým plus je, že je špatný záměrně a na nějaké intelektuální filosofické přesahy si ani nehraje. Popravdě, kdyby se tak vehementně všichni nesnažili tlačit na pilu, aby blbí byli blbí tak, až to tříská nejen dveřmi, ale i nosnými zdmi, kdyby nezvladatelný rozmazlený frocek nebyl tak extrémně nechutný, až by to bylo jemu samotnému nepohodlné, kdyby ty blondýnky byly trochu lépe rozeznatelné, kdyby ta zápletka s homosexuálem zamilovaným do ženy a s nadrženým milionářem byla nějak (neříkám lépe, ale prostě nějak) vypointovaná, mohl by to vlastně být docela průměrný film. Takhle je to primitivní slátanina o tom, že ... no ona je to primitivní slátanina, která v podstatě ani o ničem není. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Nedostatek soudnosti? V tuzemských vodách velký problém. A režisér Tomáš Magnusek ho sakra má. I Troška je o třídu lepší. Minimálně. Magnusek prostě vyzvrací na papír cosi, co zapáchá totální absencí „něčeho“ uchopitelného, o ději nemluvě. Magnusek se musel v těžké pubertě, která asi ještě neskončila, snad s někým vsadit, že bude točit dál a dál, dokud na to budou prachy. Fuj, opona, vstupné nevracíme. Já ani nevím, o čem to bylo. Dvě bývalé kamarádky jsou dnes módní rivalky, přetahují se o kšeft, přičemž koukáme na modelku s chlapským hlasem, musíme v detailních záběrech sledovat předlouhé scény bez pointy, sledujeme trio modelek, které se jen chichotá a balí docela ošklivé chlapíky. Scénář napsal David Laňka, který se smutně předvedl už u předchozích Jedlíků, jeho počin ze světa modelingu znovu nedává prakticky vůbec smysl. Nehraje tu nikdo: většina to neumí, zbytek vydělává na nájem. Bože. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No to je zase výplod toto. To se Magnuskoj fakt povedlo. Mělo pár (2 - proto 2 hvězdy) světlých momentů. Jinak slátanina. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady Maghnusek opravdu přestřelil. Docela se mi dobře dívá na Nikol Moravcovou, V Peřině mně s ní bavilo a tak jsem si říkal, že tohle nemůže být tak hrozné jak je to zde hodnoceno. Tak ano, je. Tomáše Magnuska jsem vždycky bral jako Karla Peterku a jeho Šlágr TV. V podstatě se jedná o čirou hrůzu, ale kupodivu tato hrůza nějakým záhadným způsobem vyplnila díru na trhu a je zábavou pro seniory (kterých je čím dál více). Magnusek si zase místo obskurních bandů točil ty svoje nazvěme to sociální dramata a komedie, přičemž sympaticky často sáhl po hercích a herečkách, jejich hvězdy  nějak výrazněji naposledy zablikaly mnohdy před listopadem 1989. Některé z jeho filmů jsou slabší, některým k normálnosti chybí už jen kousíček, ale Modelky s.r.o. jsou úlet co se nepovedl. Sorry jako. Tupé, trapné, sprosté, debilní. - ODPAD ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Devadesát minut těžké Magnuskoviny. Vše začíná castingem - všeobecně známý ksicht, který se nevešel do předchozích, podobně laděných bizarností, se využil zde. Novotného moderování, místo hraní, je vážně úsměvné. Stejně tak Cibulkův štěk. Scénář bezduchý a primitivní, v podstatě bez jakékoli zápletky. Vrchol filmu se narychlo odbude v posledních 15. minutách. Magnusek s kolegou režisérem i kameňákují, či dokonce babovřeskují - vedle klasicky stupidního humoru, založeném na záměrně přehnaném projevu, ať už se jedná o tupost, povrchnost, či rozmařilost, tu máme i trapný sexismus a dokonce i sex samotný - což nebylo natočené vůbec špatně, ovšem směšná prvoplánovost těchto erotických scén vše sráží dolů. Celková režie není špatná a rozhodně zabírá celé mé hodnocení. S někým druhým už by Tomáš možná vypadal profesionálně, ale ty hovna kolem jsou furt stejný. Vše totálně dodělal zoufalý soundtrack, převzatý z nějakého teenagerského, deset let starého filmu. Plno (tělesně) krásných a na strašně blbé krávy si hrajících žen, Magnusek jako homosexuál zpívající u zrcadla - "nastříkám ti do vlasů, šampón z mýho ocasu... a zmíněná stupidita celkového pojetí, u mě nemá šanci ani s rotující kamerou, hoši. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu povrchně idiotské. "Víte jak se budou jmenovat?" "Ronadlo a Naomi." Mluví o veškeré české demenci. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je ešte tupšie ako modelky samotné. Úplný odpad od neúspešného niemanda a pisálka sračiek Davida Laňku. Žiadna sranda, samá trapárna. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Račte odpustit, ale tady musím: "No, ty vole..." Několikrát jsem se musel podívat na rok vzniku tohoto veledíla, a pořád mi to hlava nebere, protože vizuál odkazoval na dobu před minimálně třiceti lety. O kvalitu scénáře jsem nemusel mít obavy, tu pan Laňka pohřbil hned v úvodu větou: "A vy byste se nemohl vyhřívat ve stínu mé slávy." To mě dostalo, takže jsem se musel okamžitě osvěžit dávkou žhavé lávy. Nebýt bujného dekoltu Evy Perkausové, nemělo by mě co zaujmout, protože celý "film" byl jen o mocném přehrávání, recyklaci v zapomnění upadajících "celebrit" a pro naše snímky tak typickém product placementu. Byl to příšerný zážitek a účasti Jiřího Štěpničky mi bylo fakt moc líto. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez vánku, sa ani lístok nepohne. Dá sa toto porekadlo uplatniť, aj pri pohľadu na verejne zabehnutú mienku na modelky, ako hlúpučké a naivnučké sliepočky? Ktovie, ja osobné skúsenosti nemám. Táto česká komédia, možno ani nebola myslená, ako paródia či výsmech, ale ako satira. Každopádne to je vlastne problém, ako ku tomuto filmu pristupovať. Ak je to komédia, nieje vtipná, ak je to satira, nieje to dosť odvážne. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Může být nějaký film víc trapnější??? Nemůže.. teda neviděla jsem Babovřesky, tak těžko říct, kdo by vyhrál. Nechápu, jak se do toho nechalo upíchnout tolik herců i neherců? Vždyť i ti špatní herci mají přece nějakou svou důstojnost ne? Chápu, že tu "hrají" lidi jako Moravcová, Martucci, Magnusek, Novotný a podobní... to je totiž "film" přesně pro ně. Ale že se tomu nechal upsat třeba i zpěvák Albert Černý? Nebo Jiří Štěpnička? Takže pokud chcete vidět film s největším počtem nejhorších herců v ČR, který je tak stupidní, že i mravenečník, který se zamiluje do lenochoda je chytřejší... a do komedie to má tak daleko jako žirafa, která si usmyslí, že chce být pumou, tak si to pusťte. I dare you! P.S. Vím, že to přirovnání nedává žádný smysl, ale to ani tenhle film a krom toho se hrozně těším do zoo... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Troškoidní snímek sestává z krátkých scének, z nichž některé mají vtipnou pointu, jiné ji mají hloupou a další jsou bez pointy. 1) 30letý Tomáš Magnusek očividně spoléhá na atraktivitu prostředí, známé postavy v cameo rolích, vtipkování na úrovni čtvrté cenové skupiny (lihovinový výčep - poznámka pro ty mladší, kteří nepamatují rozdělení restaurací do kategorií) a na pěkné tváře._____ 2) A vskutku. Je tu 31letý Martin Kraus (Tomáš), 35letý Martin Písařík (hloupý fotbalista Mirek), 41letý Lumír Olšovský (fotbalista Rosťa)._____ 3) Aby zasáhl co největší spektrum diváků, používá film typická klišé o hloupých modelkách, které chodí s neméně hloupými fotbalisty za němého přihlížení homosexuálních párů. Do role jednoho z gayů se pasoval i sám Mistr._____ 4) Všiml jsem si i špatně namixovaného zvuku._____ 5) Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu, praví vizážista Patrik (Magnusek) a s tímto příslibem na dobrou noc se s vámi, milé děti, loučím. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty neherci ani hrát nemuseli,to byli přesně oni.Film úplně děsnej,ne že bych se někdy i nezasmál,ale je to fakt přiblblý.A tak jediný co bylo trochu skousnutelný byla trojka Rázlová,Steimarová a Štěpnička.Jinak úúúúúúúúúdddddddddděěěěěěěěěsssssss!!!!!!!!!!!!!10%. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Je jasne, ze namet a nakonec i tvurci samotni neslibuji zadne velke umeni. Proc se ale nesnazili trochu vysperkovat tak spatny scenar? Ze zacatku se divak modelkam i zasmeje (coz byl samozrejme zamer), postupem casu se vsak ve filmu nedeje vubec nic a clovek se zacne nudit a od tohoto faktu ho nezachrani ani pekne herecky (?) a sem tam nejaky ten forek. ()

Doudis19 odpad!

všechny recenze uživatele

No to zas jednou u nás vznikla "talentovaná" osoba :-D. Magnusek skutečně filmového umu moc nepobral :-). Ale "herci" typu Moravcová, Perkausová se prostě musí nějak živit, no ne? :-D No trapas od začátku do konce! ()

Reklama

Reklama