Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Posbírat nejotřepanější klišé o modelkách a fotbalistech na celovečerní film skutečně nestačí. Laňka je navíc takový zoufalec, že si na pomoc přizval ještě Magnuska. Ten si alespoň střihl vedlejší roli, ve které brutálně naložil všem bukvicím. Herecké obsazení by se dalo označit jako kdo je kdo mezi póvlem. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek s Laňkou předvádí absolutní amatérismus. Tyhle dva nemaj žádnou sebereflexi, protože kdyby jí měli, už dávno by si vzájemně prostřelili hlavy pětačtyřicítkou. Scény bez smyslu, trapné vypointování, průjem televizních ksichtů a hle, Petr Novotný ještě žije a dokonce ani neumí hrát. Anetiny a Evininy kozy byly asi jedinej důvod těch dvou kašparů napsanejch do režisérů přiblížit se co nejblíže k nim. Moje domácí video na VHS z Korfu bylo lepší než toto. A to mě bylo 15let!! Bože..... :o -10% ()

Reklama

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Vopíchal mě úplně celou!“ ,,Mě vůbec.“ Tomuto šílenému počinu se dá říkat film jen stěží. Velmi těžko se dá vyjádřit, jak moc je to špatné. Celý film stojí na jediné trapné myšlence, že modelky jsou hloupé. To je jediný stavební kámen tohoto filmu. Pak se tam vyskytují jakési miniscénky o homosexuálech, umělých prsou, fotbalu, soupeření v módě atd., které do sebe vůbec nepasují. Snad polovina záběrů je reklamou na partnery filmu. O herectví se nedá mluvit, herečky, co hrají modelky naprosto brutálně přehrávají, a není to vtipné, je to hloupé, nudné a trapné. Stejně se dá popsat i příběh či kamera, která zabírá z ruky skoro vše, a je opravdu strašná. Marný příběh soupeření dvou rachotin se naprosto rozsype v závěru, který se nese v duchu: ,,Šak o nic nešlo, vo co gou, néééé!!“ Soundtrack jak z týnejdžerského filmu se už vzpírá jakémukoliv logickému vysvětlení. Magnusek s Laňkou jsou, co se režie týče, naprostí diletanti a tenhle film je hnus. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Karikatůře dělat karikatůru? Ano Magnousek se po trilerech, detektivkách a gerentošpíně rozhodl dělat komedii o modelkách. Vizuál je standartně holomrdka, tak jak to Magnousek piloval snad už v minulým životě. Co je na téhle sakra bídě nejhorší, je to, že si v některým momentech, hlavně díky některým zkušeným hercům říkáte, že to není zas tak hrozný...... Ale je. Je to ještě o level levnější, než Troškovy bábomrdky a Magnousek je na to jak se nepatří hrdý. Zkrátka podívaná pro lidi, kteří při sledování nepřemýšlí, ale jenom tupě čučí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl stoprocentním katem výplodů našeho XXXL tvůrce Tomáše Magnuska (třeba Bastardy jsem svým způsobem bral), ale tohle je přesně ten produkt, po kterém zcela chápu, že se členové fanklubu Akiro Kurosawy při vyslovení jeho jména dvanáctkrát pokřižují. Mohl bych poprosit, zda by mi někdo pomohl objasnit dějovou linku.....můžete do zpráv. Tohle byl opravdu hodně špatný vtip a urážka všech, kteří sledování tohoto....opravdu mne nenapadá žádný vhodný termín.....věnovali svůj volný čas. Jediné co mohu alespoň trochu pochválit je ztvárnění inteligencí nedisponujících zlatokopek v podání Nikol Moravcové a Terezy Jemelíkové.....otázkou však zůstává, nakolik šlo o roli. Třetí do party push-uptýrek Eva Perkausová může bohužel nabídnout pouze postavu....na druhou stranu, postavu, za kterou by 95% ženské populace darovalo pravou ledvinu. Zbytku ansáblu (s výjimkou Martina Písaříka, který už se v tom plácá delší dobu a možná taky Martina Krause) je účinkování v podobné "taškařici" až nedůstojné....stejně tak jako je nedůstojné gramotnému divákovy Modelky s.r.o. sledovat!?!?!?!?!? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)

Reklama

Reklama