Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hádky kvůli Milanovým nevěrám gradují, a proto se Zuzana vydává s Emou rozveselit se do baru. Ema si pod svou přezdívkou Jaguár na internetové seznamce začne dopisovat s uživatelem zvaným Mustang, aniž by věděla o tom, že jde o Milana. Po pohřbu Jakubovy sestry Halky vstupuje na scénu Markéta, bývalá přítelkyně Jakuba. Šárka při další návštěvě své matky zjišťuje, že si Carmen v alkoholovém pomatení plete své role z dob své největší slávy a role své úhlavní rivalky Lýdie Králové. Začíná o ni mít strach. Jakubova sestra Halka má posmrtnou vernisáž výstavy svých fotografií, na níž se sejdou všichni její známí, včetně Šárky, Lindy, Jakuba a Markéty. Šárka s Jakubem se konečně setkají a celá situace se vysvětlí. Markéta si vezme Šárku stranou a důrazně ji varuje, aby vyklidila pole. Následně večer svede Jakuba. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místy je to drzé, mnohdy geniálně vtipné, jindy bohužel hodně těžkopádné. V tom všem naštěstí stojí znamenité výkony většiny představitelů. Postupně jsme se velmi dobře zorientovali v typickém mišmaši vztahů, kdy ten miluje toho, jenže ten spí s tím, ač ví, že je zadaný/ženatý. Hrdinové zdaleka neřeší nic zásadního, jen kloužeme hezky po povrchu, a když už naťukneme těžší téma (manželská nevěra), vyznívá to lehce úsměvně (respektive například velmi slušně hrající Jitka Čvančarová by z takového vztahu dávno utekla). Postavy neřeší ani existenční problémy (mají zajímavé profese a luxusní bejváky), prostě jen vztahy a (ne)opětované city. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozí epizodě nedošlo prakticky k žádným změnám, Hynek Čermák podává ze všech zúčastněných nejlepší herecký výkon, Anna Polívková je nejlegračnější a Jitka Čvančarová je nejvíc sexy. Tak to byly klady. Scénář zůstává podivně jalový a scény s Aňou Geislerovou a Jiřím Havelkou ve mně budí podezření, že jejich postavy trpí poruchou osobnosti. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož bychom byli doma schopní sérii klidně i bingewatchnout, tak nehodlám šetřit pětihvězdou. Možná, že se v průběhu série poleví, když čítá 13 dílů, zatím je to ale fakt paráda. ()

Reklama

Reklama