Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Linda navštíví Zuzanu u ní doma. Zuzaniny děti lesbický pár málem přistihnou. Milan a Ema se opět setkají v setmělém botelovém pokoji a vyznají si lásku. Jakub si domluví pracovní schůzku s Lýdií Královou, na kterou ale zapomene. Šárka jej zastoupí a zároveň využije situaci k tomu, aby se dozvěděla něco o svém otci. Zjistí, že se otec jmenuje Eda. Šárka konfrontuje svou matku s informacemi od Lýdie. Ta vše popře. Šárka se s tím svěří Jakubovi, během rozhovoru je ale vyruší žárlivá Markéta. Ema pošle Milanovi po jeho neustálém naléhání svou fotografii. Milan je z Eminy podoby šokován a přestane jí odpovídat na zprávy. Ema se jde vyplakat k Zuzaně domů. Emino vzlykání přeruší až naštvaný Milan, který se nečekaně objeví doma. Ema a Milan se poznají, snaží se ale, aby Zuzana nic nezjistila. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalení. Ema není ta číča z časopisu. Závěr v kuchyni kouzelný. Chorobný sukničkář Hynek Čermák výborný, stejně výtečně se role zhostila Anna Polívková. Konečně se něco děje. Stejně skvěle rezonuje i vztah mezi Havelkou a Geislerovou, kdy do jejich vrkání úžasně vstupuje sarkastická Krobotová. Dialogy jiskří, ze situací je konečně cítit uvěřitelnost. Estrádovitost má červenou, věcné situace mají náboj i příjemný humor. Jen tak dál. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedostatky přetrvávaly i v deváté epizodě, takže bych ji za normálních okolností ohodnotil třemi hvězdičkami, ale sečetlo se několik záležitostí a toto je výsledek. Jitka Čvančarová přišla s kůží na trh, Milan došel prozření a lenochoda Sida nemůžu dostat z hlavy. Krátký souboj o dveře od lednice byl výborný a konečně jsem se pořádně zasmál. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze všech doposud stvořených tajemství se to nejzajímavější dostává do prekérní situace a já se královsky bavím. Takhle to zní hrozně škodolibě, ale to je bohužel účel i úděl tohoto seroše. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama