Reklama

Reklama

Los Angeles, 1989. Ve městě vládne strach. Lidé se bojí, protože ve městě působí brutální vrah. Při pátrání se dostane do podezření ten, o němž si to nikdo nemyslel... (Video 2000)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Klasické 80-tkové béčko, v ktorom neklasicky vyčíňa prachatý vrah s úchylkou v podobe naturálneho lovu na ľudí. Fajn záporák, ktorý je aj dobre obsadený. Nič svetoborné, ale nuda väčšinou nehrozí. Výnimkou je snáď iba televízna novinárka, ktorá svojskými praktikami "poľuje" na vraha a potom zoči-voči púšťa do gatí. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Oblíbený film Quentina Tarantina a nebezpečně zábavná kombinace krimi thrilleru a Amerického psycha. I když v roce 1989 byl inspirací pro vraždícího bankéře spíš Gordon Gekko než Patrick Bateman. Režisér Willam Webb je spíš takový poctivý rutinér, ale film odsýpá a herecké výkony jsou o několik tříd lepší, než by si podobný, nepokrytě brakový film zasloužil. Především Robert Forster je fakt dobrej a ani Duncan Regehr jako zabijáckej kravaťák není zlej. Zvlášť když si člověk uvědomí, že jeho role nebyla nijak extra komplikovaná a jediné co měl dělat, je pobíhat kolem s pomalovaným obličejem a kuší v ruce. Naopak překvapí, že ač jde o exploatační film vyrobený rovnou na video, není skoro vůbec krvavý a většina vražd je mimo záběr. Celkově je tu plno logických nesrovnalostí, které by potřebovaly dopilovat, ale jako zábavný obskurní béčko z 80. let je to zábava. Jeden z těch filmů, které si říkají o remake. 70% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama