Reklama

Reklama

Jako malý kluk byl Louis pěkný sígr, jeho výhodou bylo, že před následky svých činů dokázal skoro vždycky utéct. Toho si všiml jeho starší bratr Pete, kterého napadlo, že by běžecký talent mohl využít na závodní dráze. Dotáhl to až do amerického olympijského týmu na hry v Berlíně v roce 1936, kde mimo jiných ohromil i Hitlera. O pár let později ohromoval jeho spojence jako člen posádky amerického bombardéru operujícího v jižním Pacifiku. Když během jedné záchranné operace jeho stroj spadl do oceánu, byl Louis jedním ze tří členů posádky, kteří havárii přežili. Víc než měsíc strávil v záchranném člunu, než ho zachránila kolem plující loď. Bohužel, ta loď byla japonská. Zamperini se ocitl v zajateckém táboře, který připomínal peklo na zemi. Už tak těžké podmínky k životu se Louisovi ještě zhoršily, když se jeho věznitelé dozvěděli, že je to slavný sportovec. Chtěli ho zničit, chtěli ho zlomit. Jenže on byl prostě nezlomný. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Angelina reziserka...
To je podobne, ako ked typek chodi pol roka do fitka, potom si za mesiac zrobi trenersky kurz a je z neho "trener".
Film nudny, ze sa clovek az tesi na koniec, hlavnemu hrdinovi si clovek praje smrt a japocikovi prijebat fajnu do pyska...
No a Angelina? Mala by si najst radsej iny konicek.

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

SeTTi

Když už ale říkáš, že si zasloužila Oscara, to znamená, že byla lepší než všechny ostatní špičkové herečky ten rok, což už asi znamená, že hrát umí. Já myslim, že Angelina má velký herecký talent, ale postupně se spíš zaměřovala na svůj vzhled než na vylepšování svýho hraní. 

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

oprava: filmografii. Holt nesedim u pc, ale u mobilu. Angelina hrala opravdu dobře v jediném filmu a to v Narušení. Za ten si zasloužila oskara, ne jen nominaci.

na příspěvěk reagoval Tristan Rafael

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Nj, je to divné co, když herce hodnotí diváci? To je vlastně jako by si host v restauraci dovolil hodnotit kuchaře. Stačí se podívat na její fotografii. Žádný dech bedoucí snímek tam není.

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

Tvrdit ze niekto nevie hrat a to prave ten co sedi za PC a pise akoby bol sam hercom.... to musi mat naozaj velke EGO

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

137min vznešené nudy. No, i když to bych filmu krivdil, na zhruba 40 min se dalo koukat. Angelina by se měla držet toho co umí. I kdyz ona vlastně neumí ani pořádně hrát. Ten film je zoufale nedotažený. Jen ta kamera a zvuk je na špici.

na příspěvěk reagoval Tristan Rafael

Uživatel J.O´Neill smazal svůj příspěvek.

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

*SPOILER*

Mám otázku..Keď ich tam na konci nahnali do tej rieky tak ich mali v pláne najskôr postrielať ? Pretože po prelete lietadla si vojaci dali dole bodáky napríklad...

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

alebo nemusis ani hodnotit.. aspon vyuzijes svoj cast pre dolezitejsie veci.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

imho kdyby bylo v titulcích Clint Eastwood, mělo by to minimálně 80%

Uživatel Christina09 smazal svůj příspěvek.

Acqua

Acqua (hodnocení, recenze)

uf...tak ja Angelinu ako herecku rad ale takto zmrvit tak silnu predlohu to sa zial len tak nevidi

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Právě jsem dokoukal tento film a pocity nic moc. Tak neemocionálně zpracovat tak silný příběh, to chce snad jen úmysl. Pokud šlo o úmysl, tak se to povedlo velmi dobře. Ač mi hlavní hrdina byl velice sympatický a skvěle zahraný, jeho osud mě dojímal, jen když jsem si o jeho příběhu něco přečetl, ve filmu ne.

Uživatel gonga smazal svůj příspěvek.

kery-

kery- (hodnocení, recenze)

Právě jsem se vrátil z kina a pocity senzační, lepší film jsem hodně dlouhou dobu neviděl.

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Tak na imdb.com se Unbroken dostal už na 7,2, a co se týče tržeb, tak ty jsou v US velmi "překvapivě" vysoké.

issoumaila

issoumaila (hodnocení, recenze)

NA IMDB bez mála 1400 užívateľov hodnotilo pod 7*. 6,5 je vážne bieda ale uvidíme no.:(

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Hees: Jak pozeram, ze scenar pisu Coenovci, tak to bude pravdepodobne presne take, jak to ludia nechcu vidiet

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Borda01

Neviem ako inak sa to môže skončiť keď je tam posolstvo vydržať všetko a nevzdať sa. Keby sa to skončilo zle načo by bojoval do posledného dychu (tak nejako by to chápalo 90 percent ľudí). Podľa mňa ľudia nechcú moc často vidieť beznádej aj keď v skutočnosti taký je život (bodne ta do chrbta keď si šťastný a keď si smutný bodne ta do oka, aby si stratil odvahu stáť rovno). No uvidíme. 

Borda01

Borda01 (hodnocení, recenze)

Doufám, že se pletu ale vypadá to tak na 120 minut psychickýho a fyzickýho mučení, a na konci happy end jak z pohádky...to zas bude feel train trip...

na příspěvěk reagoval Hees

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Tohle vypadá fakt dobře! Třeba O'Connella nominujou, přál bych mu to :)

na příspěvěk reagoval ambron

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Flussmaister

Četl jsem předlohu... Musím říct, že trailer zas tak moc neprozradil, ač to vypadá, že ano.. Kniha je úžasná, zároveň je to kniha pojednávající hlavně o utrpení vojáků, kteří se stali válečnými zajatci v Japonsku za druhé světové války..  Opravdu silná látka...   Zamperini zažil nepředstavitelné věci... Snad to Jolie zvládla, má to velké oscarové ambice... Jsem hodně zvědavý...

Uživatel Borda01 smazal svůj příspěvek.

kiros179

kiros179 (hodnocení, recenze)

tak tady si nikdo asi na nezajímavý příběh stěžovat nebude. mám trochu obavy jak to může Angie ustát, ale uvidíme, mám tem přeci jenom Coeny :)

Související novinky

Coeni píší internetový thriller

Coeni píší internetový thriller

15.10.2016

Bratři Coenovi jsou oscarovými scenáristy a režiséry a většinu času tráví vlastními projekty. Sem tam ale napíší film i někomu jinému a v posledních letech dali dohromady třeba Nezlomného nebo Most… (více)

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama