Reklama

Reklama

Tripp je středoškolák, kterého baví přestavovat stará auta na monster trucky. Jednoho dne objeví neuvěřitelnou věc - podivného tvora jménem Creech! Aby nového uličnického kamaráda skryl, zavře ho Tripp pod kapotu svého nejnovějšího auta - ze kterého se tak stává opravdový MONSTER truck! Společně se tahle dvojka vydává na divokou a nezapomenutelnou jízdu, jejímž cílem je najít ztracenou Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružství plné humoru a akce, které jen tak nezpomalí. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (71)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka detska blbina, ktora mi pripomenula film Herbie: Fully Loaded. Kladne postavy sa spravaju detinsky. Zaporaci struhaju zabavne grimasy. Dockame sa aj nejakeho moralneho ponaucenia. A hlavne roztomilych priser. Evidentne to stalo vela penazi. CGi su spickove. Automobilove nahanacky pôsobive. Ale cellkove pojatie ma nebavilo. Vôbec som sa nesmial a tym padom som sa nudil. Holt uz mam viac ako 12 rokov, co je asi hranicny vek cielovky tohto filmu. Za triky a nadhernu Jane Levy davam aspon 2*. 4/10. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina pro nejmenší s bleptající příšerkou, která se veze na vlně 80s nostalgie. Opravdu naprosto uhozený nápad s chobotnicemi pod trucky sloužícími jako pohon, který se nedá brát vůbec vážně, k tomu nezajímaví hrdinové a ďábelská naftařská společnost. Nicméně, pokud se člověk povznese nad tím vším, tak příšerka je opravdu roztomilost sama a ty dvě monstr truck závodní scény jsou našlapané jak prase... asi jen tak hned ve filmu neuvidíte auta šplhat po zdech či skákat přes střechy. Takže jsem se nakonec docela bavil :) ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Už samotnej námět je dost absurdní a je to viditelně cílené spíš na děcka, čemuž odpovídá i scénář, který si s logikou příliš hlavu neláme. Honičky v monster truccích jsou ale zábavné a potvůrka v ústřední roli více než roztomilá. Lucase Tilla mám rád jako novodobého (a mnohými nenáviděného) MacGyvera, takže mě jeho prkennější herectví nepřekvapilo. Ze začátku jsem měl naopak trochu problém s Jane Levy, ale i ta se nakonec vybarvila. Na jedno zkouknutí dobré, ale vlivem jednoduššího a na menší děcka zaměřeného příběhu a vynuceného přehrávání to na dospěláka tolik nefunguje (jako např. E.T.). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vyloženě okopírované rodinné "E.T." dobrodružství sráží zejména samotný pošetilý nápad jak od 4letého kluka (oh, wait…), že kamarádský inteligentní "chapadlovec" z podzemí chlemtá ropu a místo motoru pohání obstarožní truck. Řemeslně ovšem tato volovina dosahuje takové úrovně, že s výjimkou předigitalizovaného finále a nejapných dětinských fórků odfrčí se všemi slušnými automobilovými honičkami překvapivě rychle, plynule a bezproblémově. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Rodinný filmek, u kterého se minimálně chlapecká část dětského osazenstva nadšeně pobaví u honiček hybridních monster trucků, poháněných chapadly biomotorů na naftu (občas i na benzín :-) zatímco pro dospělé film vytahuje z průměru kamera Dona Burgesse, který má na "pažbě" už takové zářezy, jako je Forrest Gump, Spider Man nebo Zdrojový kód. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba půl roku před premiérou vyšlo najevo, že film vychází z nápadu čtyřletého syna jednoho z šéfů společnosti Paramount. (Nach)
  • Film měl jít původně do kin už v květnu 2015. Následně se premiéra posunula na 25. prosince stejného roku. Další termín byl 18. březen 2016 a do kin se nakonec šlo až v lednu 2017. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Natáčení probíhalo ve městech Chilliwack a Kamloops v Kanadě. (willy1)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Reklama

Reklama