Reklama

Reklama

Tripp je středoškolák, kterého baví přestavovat stará auta na monster trucky. Jednoho dne objeví neuvěřitelnou věc - podivného tvora jménem Creech! Aby nového uličnického kamaráda skryl, zavře ho Tripp pod kapotu svého nejnovějšího auta - ze kterého se tak stává opravdový MONSTER truck! Společně se tahle dvojka vydává na divokou a nezapomenutelnou jízdu, jejímž cílem je najít ztracenou Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružství plné humoru a akce, které jen tak nezpomalí. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 4

Recenze (71)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Čakal som hlúposť pre deti ale dostal som naozaj peknú sci-fi rozprávku pre deti. Efekty slušné, parádne monster trucky, Glover a Pepper mohli mať viac priestoru, zaporák dobrý a drsný ale u ratingu PG to nemá zmysel. Vedel by som si to predstaviť aj ako R-ko, navyše aj tá zubatá papuľa tvora je tiež zbytočná na už spomínaný rating. Takže hoci je film dobrý, má dosť múch a viac ako 3* mu nedám. Ale za pozretie stojí, minimálne deti budú mať z tohto počinu radosť. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kto má o zápletke tohto filmu len bizarné informácie o chobotnicovej obludke skombinovanej s Transfomers (a s pitím motorového oleja), bude prekvapený, aká obyčajná (v dobrom?) nakoniec táto snímka je. Ústredné príšerky sú vymyslené vskutku originálne, ale inak je scenár priemerný, plný klišé a predvídateľnosti. Takže kto čakal dvojhodinovú nonstop WTF jazdu, zostane zaskočený štandardným prístupom, aký filmári zvolili. V podstate je to E.T. – Mimozemšťan, akurát na pár miestach jemne inovovaný, aby sa nepovedalo. Naozaj neviem, čo si od tohto filmu kto sľuboval, keď doňho narval 125 miliónov dolárov a najväčšími hereckými hviezdami sú tu Rob Lowe, Danny Glover, Barry Pepper a na T-800 sa podobajúci (vážne) Holt McCallany. Akože, nechápte ma zle. Je to fajn, pekný, príjemný a celkom zábavný rodinný film. Pobaví a občas možno dokonca jemne rozosmeje (grcky grcky). Ale skutočne nechápem, ako niekto mohol vraziť toľké prachy do niečoho tak jednoduchého. Naozaj tu niekto čakal miliardový trhák, ktorý sa stane prvým stavebným kameňom pre celú sériu? Skutočne? Od tohto? ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

V rámci filmovej ponuky pre rodiny je toto podľa mňa pozerateľné. Pokiaľ čakáte originálny koncept a zaujímavý príbeh, tak to ignorujte, ale celkovo mám pocit, že ako jednoduchá jednohubka s príbehom, ktorý je pozerateľný "Monster Trucks" funguje celkom dobre. A dokonca mám pocit, že občas aj majú miesta, ktoré celkom vo filme oceňujem. Ako napríklad fakt, že si Tripp postupne vybuduje cestu, ku svojmu nevlastnému otcovi alebo silu priateľstva a podobne. Úprimne si ale povedzme, že úplne všetky postavy vo filme sú klišé a videli sme ich miliónkrát. Čím to teda podľa mňa funguje ako pozerateľné? No v prvom rade musím priznať, že pravá ruka nášho zloducha Burke je podľa mňa skvelý. Aspoň ja som si ho užil. Možno práve preto, že on sám si užíva, aký je reálne parchant a dokonca aj jeho gesto mi pripomína spokojného chlapa, keď všetky zákerné plány idú tak ako majú. Toto je paráda sledovať. Plus aj niektoré naháňačky a možnosti týchto tvorov sú zaujímavé. Jediné čo ma skutočne prekvapilo je fakt, že nikoho počas celého filmu nenapadlo, že vďaka týmto bytostiam by sme mohli skončiť s problémami s ropnou škvrnou. A mohla by opätovne planéta dýchať. Veď sa živia ropou. To nikoho nenapadlo? Inak mám pocit, že je to film do pohody. Rozhodite sa sami. Určite to doporučujem viac, ako sa dívať na Natalie Portman v "Planetarium". Hodnotenie: C+ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Rodinná, nenáročná podívaná, která asi nikterak nenadchne, ale mě osobně ani nikterak neurazila. Děj je triviální i pro děti, humorných scén by se tu taky dalo napočítat na prstech jedný ruky, ale přesto je to koukatelný. Všechno totiž zachraňuje celkem roztomilý stvoření, který chlemtá ropu a zároveň je ( doslova ) součástí vytuněnýho Monster Trucku. Děti si tuhle potvůrku nejspíš zamilují, ale já už nejsem dítě a tak to tenhle stvor se svojí rodinkou neutáhne na víc jak 2 hvězdy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Už samotnej námět je dost absurdní a je to viditelně cílené spíš na děcka, čemuž odpovídá i scénář, který si s logikou příliš hlavu neláme. Honičky v monster truccích jsou ale zábavné a potvůrka v ústřední roli více než roztomilá. Lucase Tilla mám rád jako novodobého (a mnohými nenáviděného) MacGyvera, takže mě jeho prkennější herectví nepřekvapilo. Ze začátku jsem měl naopak trochu problém s Jane Levy, ale i ta se nakonec vybarvila. Na jedno zkouknutí dobré, ale vlivem jednoduššího a na menší děcka zaměřeného příběhu a vynuceného přehrávání to na dospěláka tolik nefunguje (jako např. E.T.). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, odehrávající se na policejní stanici, můžeme vidět, jak se jeden z policistů dívá v televizi na Spongebob v kalhotách (od r. 1999). (BMW12)
  • Film měl jít původně do kin už v květnu 2015. Následně se premiéra posunula na 25. prosince stejného roku. Další termín byl 18. březen 2016 a do kin se nakonec šlo až v lednu 2017. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Zhruba půl roku před premiérou vyšlo najevo, že film vychází z nápadu čtyřletého syna jednoho z šéfů společnosti Paramount. (Nach)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Reklama

Reklama