Reklama

Reklama

Medvědi

Trailer 1

VOD (1)

Přírodopisný dokument z rodiny Disney sleduje rok života medvědice Sky a jejích dvou medvíďat Amber a Scouta. Příběh barvitě popisuje rok jejich života, během kterého utrží nejednu důležitou lekci. Jejich cesta napříč Aljaškou začíná na konci zimy, kdy medvědi putují z hor k oceánu a čelí nebezpečným nástrahám divočiny. Tento skvěle a trpělivě nasnímaný dokument plný napětí, roztomilých rodinných lapálií a krásné divoké přírody potěší nejen fanoušky tohoto žánru. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (43)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Medvědi (Bears) - tak tady musím ocenit velice zajímavě natočený dokument o dospívání a putování malých medvědích sourozenců po překrasné Aljašce! Skvělá režie Alastaira Fothergilla a Keitha Scholeyho nechala vyniknout zajímavé scény ve velmi náročných a nebezpečných podmínkách krásné a divoké přírody... ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodný příběh aljašských medvědů z jejich světa je naprosto fascinující. Jak obrazem i obsahem. Již od úvodních okamžiků filmu jsem tušil, že to bude paráda. Samozřejmě jen dodám, že tyhle filmy mám hodně rád. Skvělá práce a výsledek je každopádně za ***** Předpokládám, že jeho realizace vyžadovala v náročných podmínkách určitě ohromnou trpělivost. Evidentně bez dávky fandovství a důvěrnou blízkost autorů k prostředí by nemohl vzniknout film plný zajímavě nasnímaných scén. Což si opravdu cením. Vřele doporučuji všem milovníkům zvířat. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Výborne prvotriedne zábery. Špička špičky žánru, aj so strihom, ale ten komentár bol pre deti, alebo na zábavu. Ako náučny informatívny dokument to neobstojí, kôli tomu komentáru. Fakt ešte raz, prečo ten komentár? Udelil by som 5*, ale kôli tomu komentáru jedna hviezdička dole a zrejme nie som jediný, čo mu ten komentár nehladkal vajíčka. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa musím priznať, že nie som moc dokumentárnou dušou (podobné filmy si púšťam rada len vtedy, keď ležím v pelechu s teplotou nad 37 a ani po dvoch paralenoch sa mi stále nedá zaspať), ale tento príbeh ma naozaj zaujal! Film je natočenýkrásnym štýlom a vtiahne Vás do deja hneď od začiatku - a to až natoľko, že pri niektorých scénach som sa s medveďou rodinkou tak zžila (radova sa, či sa naopak bála) až som si nebola istá či mi nerastie na tvári medvedia srsť. Určite doporučujem a nechávam si vo svojej filmotéke aj na inokedy. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Poctivá filmařina od dnes už klasika žánru, A. Fothergilla. Škoda, že Disney cílil na poněkud mladší skupinu diváků než jsem já. Komentář mi tak přišel tu přihlouplý, místy nevhodný a místy vyloženě blbý (narozdíl od Aldabry, kde si komentář O. Kaisera udržel ještě pro mě přijatelnou úroveň, narozdíl od Johna C. Reillyho). Další, co bych vytknul, je jistá nekompaktnost v ději. Ale jinak exteriéry, "herci", kamera i time-lapse... na to se prostě kouká nádherně. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama