Reklama

Reklama

Medvědi

Trailer 1

VOD (1)

Přírodopisný dokument z rodiny Disney sleduje rok života medvědice Sky a jejích dvou medvíďat Amber a Scouta. Příběh barvitě popisuje rok jejich života, během kterého utrží nejednu důležitou lekci. Jejich cesta napříč Aljaškou začíná na konci zimy, kdy medvědi putují z hor k oceánu a čelí nebezpečným nástrahám divočiny. Tento skvěle a trpělivě nasnímaný dokument plný napětí, roztomilých rodinných lapálií a krásné divoké přírody potěší nejen fanoušky tohoto žánru. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (43)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný príbeh, občas napínavý, občas dojímavý, a na konci s happyendom, ktorý sa takmer nekonal. V rozprávke je happyend nevyhnutný, a toto bola hraná rozprávka s medveďmi aj podľa komentára, ktorým sa štúdio Disney nezaprelo. Dospelého takýto komentár môže iritovať, ale už som videl film s rovnakými zábermi a s iným komentárom a priebehom príbehu, ktorý bol klasickým dokumentom. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa musím priznať, že nie som moc dokumentárnou dušou (podobné filmy si púšťam rada len vtedy, keď ležím v pelechu s teplotou nad 37 a ani po dvoch paralenoch sa mi stále nedá zaspať), ale tento príbeh ma naozaj zaujal! Film je natočenýkrásnym štýlom a vtiahne Vás do deja hneď od začiatku - a to až natoľko, že pri niektorých scénach som sa s medveďou rodinkou tak zžila (radova sa, či sa naopak bála) až som si nebola istá či mi nerastie na tvári medvedia srsť. Určite doporučujem a nechávam si vo svojej filmotéke aj na inokedy. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Povedený Disneyho dětský dokument o dospívání sympatických medvědích sourozenců na Aljašce, jehož primární ambicí není utopit diváky v přívalu informací a odborném žargonu, ale spíše přiblížit relativně vzdálený svět medvědů skrze roztomilý příběh a dechberoucí vizuál. Pátráte-li po informačně hutném dokumentu o medvědech, pak zalovte v jiných vodách. Zde jde vpravdě o idealizovaný rodinný příběh s dobrým koncem, který ukázuje medvědí trable s notnou dávkou nadhledu. John C. Reilly si čtení komentáře "očividně" užíval. 9/10! ()

987Castiel 

všechny recenze uživatele

Oceňujem smer akým sa Disney štúdio vybralo. Vzdelávanie mládeže a prinavrátenie znalostí o prírode je nevyhnutným krokom v lepšiemu zajtrajšku. Komentár bol pre mňa až príliš detský a takmer bez faktov, ale segment divákov vyzerá byť tak do 12 rokov, takže to dáva zmysel. Veľmi ma to potešilo a je to super oddychovka aj pre ľudí, ktorým je všetko známe. Na konci som bol prekvapený ako blízko štáb kameramanov stál pri medvedici a ostatnej divokej zvery. Na tej Aljaške sú zrejme denno denne v styku s ľuďmi a ignorujú ich aj keď sú 2 metre od ich mláďat. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Medvědi (Bears) - tak tady musím ocenit velice zajímavě natočený dokument o dospívání a putování malých medvědích sourozenců po překrasné Aljašce! Skvělá režie Alastaira Fothergilla a Keitha Scholeyho nechala vyniknout zajímavé scény ve velmi náročných a nebezpečných podmínkách krásné a divoké přírody... ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama