Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný odpad plný fekálního a trapného humoru. Přiznám se, že jsem neviděl všechny díly, protože tohle se prostě nedá. Nemám rád humor postavený na vulgaritách a přiteplených hláškách. Pan Šteindler se zřejmě našel ve své orientaci. Seriál postrádá jakoukoliv vtipnost a je škoda času ho sledovat, pokud si nechcete přivodit žaludeční nevolnost. ()

matab odpad!

všechny recenze uživatele

Už podle upoutávek jsem tušil, že to bude průšvih. Ale chtěl jsem to zkusit, protože od časů Comebacku stále čekám na nějaký koukatelný český sitcom. Bohužel to dopadlo snad ještě hůř než jsem čekal. A ať se to nezdálo i Helena je proti tomuhle vtipná a dobrá podivaná. Už jsem myslel, že nic horšího být nemůže. Bohužel může. Za celou dobu jsem se opravdu nezasmál ani jednou. Smutné.... ()

Reklama

HMTD 

všechny recenze uživatele

Hm tak to už jsme hluboko klesli s našimi scénáristy, když musí televize obšlehnout seriál téměř slovo od slova. To už rovnou mohli nadabovat ten původní. Dávám jednu hvězdu za Šteidlera, i když lituji že svůj čas nevyužívá nějak lépe, ale co v Gymplu také nedostal kdoví jakou roli a ze začátku tam byl akorát trapný, což časem zůstalo, ale zlepšil se. Jen nechápu proč to neodřekl a nenapsal sitcom sám, na ten bych byl zvědaví. ()

HonzíQ

všechny recenze uživatele

Viděl jsem toho asi pět minut a dokonale mi to stačí do zbytku života, ale je to zvláštní monstrum. Koncept sám je tak morbidně tupý, že se to tak nějak k vtipnosti přibližuje z druhé strany a místy jí i dosahuje, ta babka, co ji hraje Zdena Hadrbolcová, je docela skvělá... a pak se to otočí a jedním dechem vyblije něco tak zrůdně pitomého, že by se toho štítili i autoři hollywoodských parodií. ()

Ladunka 

všechny recenze uživatele

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama