Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslela jsem, že kameňák bude vtipnej !!" Jo, holky, to si svýho času myslel i Zdenál Troška !! Co svýho času ?! On si to ten kudrnáč vlastně myslí dodnes, ačkoliv většina z nás dobře ví, že tomu tak není ani náhodou, když třeba téhle šílenosti, šíleně vtipné šílenosti, tedy alespoň zpočátku vtipné, nesahá ten jeho slepenec ani po prdel !! ;) Tohle srovnání možná vyznívá dost nesmyslně, nicméně když už jsem se u té hlášky díky zmíněné asociaci tak hlasitě smál, tak proč se o ně nepokusit, ostatně oba dva kousky si zde shodně vysloužily podobně silně rozporuplná hodnocení, tak jakýpak copak !! ;) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Úchylně zábavné. V neděli večer okolo jedenácté člověk pustí televizi a v první scéně se po školní "promenádě" projdou 4 nafintěné dívky v krátkých kostýmech živých barev. Smršť následujících vtipů a hlášek je zarážející a místo, abych se bál při hororu jsem se s radostí smál u komedie, která snad neměla žádné hranice. Hlášky jako "je nějaká ztuhlá, to už si aerobik nezacvičí" nebo "mňam, to je číča..." nikdy nevyzněli tak vtipně. K tomu všemu je hlavní čtveřice (až pětice) obsazena správně "hezkými" herečkami, z nichž především Rose McGowan předvádí šílené věci. Za odvahu, zvrácený a krutý humor, postavy a příběh zvrácené 3*. ()

Reklama

MilkyA 

všechny recenze uživatele

uf ako si toto nejak obhájiť..Jawbreaker podla mňa spracováva miliónkrát točenú tému, preberá tiež všetky možné klišé o krutej mrche královne, o dievčati, ktoré dostane šancu baviť sa s vyvolenými, ale nakoniec to nevyjde, tiež o holke, ktorá sa postaví Queen bitch a zosadí ju ( o takých detajloch ako, že každá skupinka má svoj stôl v jedálni a pri slovách tamto sedia socky vždy ukážu punkáčov a podobných sa radšej nevyjadrujem, to už sa len smejem :D ), ale určitým spôsobom tento film síce tie klišé používa, ale akoby ich len o málinko pootočil a nanovo vyfarbil..Rose McGowan je skutočne hnusná, krásky nenosia ružovú ako keby vyšli z cukríkova, nepočúvajú diskačiny ( soundtrack je výborný, každý song ku každej scéne sedí - milujem YooHoo od imperial teens ), ani tá good girl mi nepríde nejak good, šprtka, čo sa stala obľúbenou sa toho nevzdá kvôli tomu, že si uvedomí, že je z nej mrcha a vlastne sa správa ako hus, ak by nevyplávalo na povrch kto je, tak by nemenila nič, vskutku si to užívala a pri takomto filme na mňa ako čierny humor pôsobí už len to, že ak si niekto prefarbí vlasy, zmení šatník a kamarátov, tak ho nikto nespozná...vyhovuje mi aj obsadenie, pretože tieto holky nie sú ani vyložene pekné ( myslím tým spôsobom ako je napr Megan Fox), ale ani charizmatické (ako Nataly Portman ), len prachaté, namyslené a celý život pracujú na tom, aby boli populárne, myslím, že mi to pridáva na akejsi reálnosti...myslím, že tvorcovia skutočne odviedli celkom slušnú robotu, takže tým 47% celkom nerozumiem, videla som horšie filmy tejto tématiky a mali viacej- viď Mean Girls ... nebodaj niekomu až tak chýba tá Lindsey Lohan ? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zabíjet lidi není správné... úmyslně. Překvapivě dobrá komedie, která vsází na dost jednoduchou zápletku a notnou porci černého humoru. A také (jak jinak) na půvaby hereček v hlavní roli. A víte co, mě se tahle, někdy až moc zvrácená komedie, vcelku líbila, proto dávám pěkné 3 *. A myslím, že Rose McGowan byla nejžhavější ze všech zúčastněných! ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, kde je nejvtipnější skutečnost, že tři skoro třicátnice hrajou středoškolačky. V hlavních rolích upír McGowan a sekundární upír Judy Greer se dvěma noname třicátnicema. Nejvtipnější scénou bylo asi strkání nanuku debilovi do huby, což je na komedii dost málo. A beztak jsem se u toho nezasmál. A krimi prvky? Ale prosím... :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme zaznela pieseň od skupiny Imperial Teen s názvom „Yoo Hoo“, v ktorej klipe si zahrala Rose McGowan. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama