Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenager Lloyd vlastně ani neví, jestli je na holky, nebo na kluky, jen chce přežít poslední rok střední školy a vyřešit si budoucnost. Ale jeho single máma dovede občas být poněkud panovačná a jediného chlapa existujícího v jejím životě skoro až dusí. Jednoho dne zjistí, že nejlepší šance, jak dostat stipendium na vysokou, je být příslušníkem menšiny. Mohl by Lloyd být gay? To by přece bylo super, mít teplého syna! Syna gaye, který by ji nikdy neopustil kvůli jiné ženské, syna, co by s ní chodil nakupovat! (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Neurážející oddychová komedie. Podobné téma jsem ve filmu ještě neviděl, takže za to plus, v podstatě mě ani nic nerušilo, jen to prostě není film, který by mi dal něco víc. Podíváte se a druhý den si na něj už ani nevzpomenete. Ale Skyler Samuels je krásná. ()

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

Fajn fórky. Svatý synek - vážně může někdo být takhle hodný???! Zajímavé téma: nemám nějak víc zmáklou gay-lesbickou kinematografii (témata), ale tuším, že mnohem častěji se řeší obavy rodičů z toho, že by mohly být jejich děti homosexuální, než radost rodičů z homosexuálního potomka. V celku je to taková docela milá, nijak nikomu neubližující rodičovská oddechovka o teenagerech. Nia Vardalos nemá chybu. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama