Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový moderní hobby magazín Filipa Čapky. Užitečné informace o zahradách, bydlení a stavebních úpravách všeho druhu. Nejnovější trendy pro Vaši inspiraci v pravidelných rubrikách představujeme moderní trendy dnešního hobby. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Neco na zpusob "Receptare", ale ne tak duchodcovske. Podani je hodne neutralni, nenasilne, a i kdyz jsem videl jen jeden dil, rek bych ze v tematech si najde kazdy neco. Neni to nijak podrobne, ale zakladni penzum informaci tu clovek kutil (chovatel, pestitel) ziska, aby nevypadal jak debil, kdyz potrebuje v prodejne pak neco sehnat :-) ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Je vůbec možné udělat menu pouze ze zeleniny? Samozřejmě.. Vezneme si brokolici, mrkev, cibuli, máslo, sýr, mouku, mléko... wait wait wait... Cože? Drahá krávo, tvé mléko jest zeleninou, drahý bílý jede mouko, pasuji tě na zeleninu! I ty sýre, i ty máslo, i ty Pepíku ve druhé řadě, pojďte k nám, budeme nyní všichni zelenina! Oooohhhmm... Oohhmmm.. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Inspirační motivační pořad, ale nejsem žádný kutil což ukazuje, že první díl od roku 2013 jsem viděl až dnes, kdy byli moderátoři v rouškách kvůli koronavirové pandemii. Zdá se, že Češi vyrábí něco celý den co si já za stovku koupím v obchodě, kde mi také odborně poradí. Rady na imunitu výborné, ale u mě nejvíce funguje sauna a sport. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co opět bydlím v domě, jsem zhodnotil, že pořad Polopatě a jeho moderátor Filip Čapka je to nejlepší pro kutily, co v televizi současnosti existuje. Příjemný moderátor, fajn témata, ve kterých si vždycky něco najdu, nikdo si tu na nic nehraje, prostě pohoda...co víc si přát. Každou neděli ráno se kvůli tomu budím tak akorát, abych se mohl dívat. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Chytrý a zajímavý pořad, který je moderní a aktuální. Nejužitečnější pořad ČT. Rozhodně vhodný pro všechny majitele nemovitosti, kutily a zahrádkáře. V pořadu se sice objevují reklamy, ale je to nejefektivnější představení výrobků. Doufám, že se zde nebude ukazovat jak si vlastnoručně vyrobit krásnou dekoraci ;o) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama