Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin Ryan a jeho sestra jedou na návštěvu k strýci Bobovi do Kalifornie. Brzy zjišťují, že strýc je hazardní hráč a alkoholik, který je beznadějně zadlužen a prchá před mafií. Začne hon, a když se už zdá, že je vše ztraceno, nečekaně přijede na pomoc Rayenem tolik obdivovaný legendární šampión v karate: Don Wilson. (ČSFD)

Recenze (15)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +především hudba jako z 80tých let -hodně špatná choreografie (dost nereálné), film je výhradně pro děti/// No když jsem viděl začátek, měl jsem nutkání od toho odejít. Působilo to na mě hůř než Americký Ninja s Dudikoffem. Prostě slátanina pro děcka. Navíc dost trapná a toporná. Říkal jsem si, vidět to před 10-12 lety tak se mi to může líbit, ale teď? Přesto, ke konci to dostane nějaký spád a je to už docela koukatený. Asi je to tím, že jsem prostě na tu hru přistoupil. Ale pořád si myslím že to je blbost. Určitě horší než Karate Kid./// Celkem 41%/// PS: Oficiální text distributora je úplně mimo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ale jo jako odpolední oddechovka to jde. Sourozenci jedou do Hollywoodu za strejdou Bobem ne zrovna úspěšný agent na prázdniny. Ten dluží peníze a tak je vystaven nebezpečí, ale nejenom on ,ale i děti naštěstí jeho synovec je vášnivý ninja a tak se za strejdu neustále pere. Film je postavený na bitkách , ale taky na pěkné Megan Kevinovo starší sestra. Je to spíš taková akční komedie pro děti, ale neurazí ani dospělého. musíte to brát s nadhledem, pak se budete možná i bavit, těch 40 % si to zaslouží ode mě. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

PM Entertainment popri skvelých akčňákoch pre dospelých, mysleli aj na tých mladších. Toto im síce nevyšlo, už len kvôli nesympatickému titulnému predstaviteľovi, no a aj kvôli tomu že Pepin-Merhi sú chlapíci, ktorý vedia ako zošrotovať polovicu automobilového skladu a nie pracovať s humorom, alebo charaktermi postáv ( aj keď tu žiadna postava psychológiou neoplýva ). ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Prečo neschvália zákon, ktorý by zabránil "Donovi The Dragonovi Wilsonovi" hrať vo filmoch. Aj keď v tejto hrôze sa iba mihne... celý film je hlúpy a strašne nudný... 12 ročný chlapec ktorý má odhadom 50 kilov ale rozbije také korby, že to svet nevidel a keď nakoniec na jedného nestačí, tak pribehne slizký Wilson a happyend. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tohle mělo být něco ve stylu Karate kid nebo nepřímé pokračování Home alone. Tvůrci opět nevěděli na jakého diváka je tenhle mišmaš mířen, jestli spíš na mladšího diváka nebo na dospělého, je to patlanina, co se v jednu chvíli tváří vážně a v druhý mi přišlo, že koukám na nějakou blbou animovanou grotesku. Né díky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama