Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Recenze (111)

zanvalzans 

všechny recenze uživatele

Myslel som si,že to bude opäť tuctová,stupidná,teenagerská komedia amerických snílkú a o ich debilných spoločenstiev.Ale celkom som sa dobre pobavil.Chlapci prezlečený za dievčatá tu zrobili velkú komediu,pri ktorej somsa nenudil.Dávam tri a pol hviezdy. ()

Lion438 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie, u které je dobré udělat si obrázek až po shlédnutí. Nejprve moc nenadchne námět. Souboj tajných spolků na vysoké škole, zpití studenti se předhánějí, kdo bude mít víc zářezů na pažbě. Pak ale přijde v zájmu záchrany nouzové řešení. Navléknout se do dámských šatů. Nakonec se z toho vyklube hodina a půl slušné zábavy. Speciálně si cením věrohodnosti „děvčat.“ Tedy až na Harlanda Williamse, ten připomínal spíše nepovedeného tátu v sukni. Každopádně Michael Rosenbaum neměl daleko, alespoň podobou, k legendární Tootsie Dustina Hoffmana. ()

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Komedie má být především vtipná, což se tady dobře daří. Humor je sice jednoduchý, bláznivý a veskrze situační, ale určitě se zasmějete. Pro mě jedna z nejlepších "školních" komedií, hvězdička navíc za Adama/Adinu a Doofera, kteří jsou super legrační. Nadržený Jimmy dělající do Adiny je taky bezva. ()

Khotzilla 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, zoufale předvídatelná. A fakt dost misogynní a sexistická i nad běžný průměr teenagerských filmů ... Ale zase upřímně - čekat v podobném případě inteligentní a zábavný film je v lepším případě hóóódně naivní. ()

KyoroChan 

všechny recenze uživatele

Viděno asi v roce 2002 a v té době to nemělo chybu. Je pravdou že když jsem si to teď pustil, tak už jsem tak odvařený nebyl. Za mě je nejlepší postava Roberty, která je v původním znění naprosto výborná a všechny scény s ní miluju! :) ()

Reklama

Reklama