Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kritická talk show o umění a kultuře je postavená na čtyřech svébytných osobnostech moderátorů, z nichž každý představuje osobitý přístup k tématům i k hostům. Ve čtyřech večerech nabídnou čtyři různé pohledy na kulturní dění kolem nás i reflexi české kultury. V každém díle vždy vystoupí dva až tři hosté, které spojí jedno vybrané ústřední téma, událost, fenomén nebo kauza. Hosté jsou zváni tak, aby reprezentovali různé generace i názorovou pestrost; jsou mezi nimi umělci, novináři, teoretici, překladatelé, vydavatelé, ale i sociologové, psychologové či historici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Kvalita kolísavá, odvislá od témat, moderátorů a hostů. Ale pořad tohoto formátu mi vyloženě na ČT chyběl a je občas balzám slyšet, že každej v tv neřeší v diskuzních pořadech jen politiku, ekonomiku nebo selebrity! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

OK tohle je slušnej dokument. Ano, zatím byl teprve první díl (o české komedii), ale rozhodně je potřeba u nás takovej pořad, protože od dob Noci s Andělem tady nic takovýho nebylo. A toto vypadá multižánrově s poměrně odborným obsazením, takže fajn. A kritikou se nešetří... ;) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Takových povídání jsme tu měli už hodně, ale kritice se zde meze nekladou. Pan Burian ovšem o daných tématech mnohdy také moc neví a spíše se snaží rozvířit vody debat svých hostů. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

Tak kritickou talk show jsem neviděl, spíše takové povídání a místy moderátorské tápání, doprovázené až nepříjemnou pražštinou pana Buriana, která mne u hudebníka až zaráží. Ale třeba jsem měl smůlu na díl, nicméně ve mně nevyvolal chuť vidět další ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama