Reklama

Reklama

Nina a neurony

(pořad)
  • Velká Británie Nina and Neurons
Rodinný
Velká Británie, 2011, 15 min

Účinkují:

Katrina Bryan

Obsahy(1)

Nahlas a srozumitelně. Proč a jak? Zeptejte se Niny a jejích malých kamarádů, ti znají odpověď na všechno! (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Lottr 

všechny recenze uživatele

I když jde o vzdělávací pořad a jeho poučná hodnota není tak úplně špatná, tak zpracování je naprosto otřesné. Samotná Nina je nesympatická až k zbláznění a to nemluvím o těch animovaných, nafoukaných neuronech. Hlavní problém pořadu vidím v tom, že obsahově je spíše pro trochu starší děti, které si o daném vynálezu udělají jistý obrázek, ale na druhou stranu, je zpracování nemůže bavit, protože je vyloženě určeno velmi malým divákům, kteří zase nemají vůbec nic z poučného obsahu. ()

lele 

všechny recenze uživatele

Ja vam nevim... mam s timhle poradem problem - na konci nikdy nevim, jak tu puvodni otazku vysvetlili. Bud je to tim, ze je to tak blbé, ze ta odpověď fakt nevyplyne, nebo je to tak otravne, že nejsem schopna udržet pozornost a prostě to preslechnu. Moderátorka je v civilu asi fajn sympatická holka, v téhle.stylizaci je však nemožná. Neuroni na pár facek. Děcka jsou v pohodě. ()

Reklama

groz122 

všechny recenze uživatele

Viděl sem 3 díly a ani v jednom nebyla odpovězena původní otázka. Nina, coby pedofilní badatelka přírodních věd je milá jako táhlý hermelín, který jde jen ztěžka seškrábnout pouhou kinetickou energií z nové keramické pánve zakoupené v rok starým teleshoppingu. Při této podívané si budete připadat jako energie přenášená tranzistorem, která je přenášená chvíli Bipolárním a chvíli Unipolárním. Nebudete, ale trpět dlouho! Nakonec se stejně zachováte jako ve společnosti velice oblíbený fototranzistor a vyjdete na denní světlo s tím, že takovou blbost už niky nezapnete. Myslím, že chvály bylo dost a nemám, co bych tomuto seroši vytknul. 38% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Z Niny A Neuronů jsem docela v rozpacích. Doslova z Niny a z Neuronů. Nina je totiž taková ta typická Angličanka - pardon - Skotka, kterou byste nejspíš označili jako sympatickou (namísto třeba atraktivní apod.) - kdyby ovšem nebyla takovým tím animátorsky nafrčeným způsobem vždy a všude aktivní a pozitivní, a nevypadala pro účely dětských pořadů tak trochu za zenitem... culíky a pruhované punčocháče to už nezachrání, naopak působí celkem nepatřičně, což je jev pro Britky také celkem typický, byť jim je jako Katrině/Nině zlehka přes třicet;) K Neuronům se dá říct jen to, že nejsou špatně vymyšlené, ale na rok 2011 jsou celkem chudě animované. Ale to se celkem dá přežít - hlavní na tomto pořadu jsou totiž "chytré otázky" a hledání odpovědí na ně formou pokusů, školy hrou a takových těch věcí. V každém dílu si Nina pozve několik dětí, s nimiž potom pomocí pokusů vysvětluje věci jako dýchání, ušní maz (ano;)), svaly, atd. atd. A co je sympatické (ačkoliv by s tím třeba pan prezident rozhodně nesouhlasil), v podstatě pravidelně se zapojují třeba paraplegici nebo i děti s Downovým syndromem. A působí to - až na Ninin lehce křečovitý nesmazatelný úsměv - nenásilně a přirozeně. Takhle rozhodně ano, byť znám i lepší naučné pořady pro děti. 70% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nina působí asi stejně sympaticky, jako zákonem uznaní pedofilní kněží kombinovaní s čtyřicetiletou podnapilou účetní, která si hraje na Pipi dlouhou punčochu. Jenom aby bylo jasno, tohle rozhodně nemyslím jako pozitivní věc. Ještě horší jsou ale neuroni samotní, animace příšerná a účel nejasný, až pitomý, rozhodně by se to dalo udělat MNOHEM lépe. Čt má v oblastní popularizačních věcí pro děti mnohem kvalitnější věci (a to i z vlastní výroby). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama