Reklama

Reklama

Hýbánky

(pořad)

Obsahy(1)

Hravé cvičení, které tě zvedne ze židle. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Master19 

všechny recenze uživatele

Jediný cvičící pořad, který dcerka sleduje. Zdeněk mě svými výrazy nepřestává udivovat, takže jsme se na něj museli jít podívat naživo při zlínském festivalu. On tak vážně vypadá i v reálu! Takže nazdarbásek čabásek... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Z "hýbacích" pořadů vysílaných na Déčku v 17:30 jsou Hýbánky nejméně "standardní", nejvíce ztřeštěné, a Zdeňka Krále kvůli jeho kostýmu podezřívám z toho, že se moc díval na někdejší Kostičky a Moudronose nebo jak se ty všechny pořady s klaunem jmenovaly. Ale nic to nemění na tom, že kombinace vyprávění (nebo řešení problému typu úklid) s lidovými písničkami a cvičením funguje výborně. Na tom má samozřejmě kromě scénáristy (zmíněného Zdeňka Krále) hlavní zásluhu předcvičovatelka a evidentně v různých ohledech spoluautorka Kristýna Štarhová, kterou bych si přál potkat jako dítě jako táborovou vedoucí. Téhle ženské prostě nejde pro její nadšení (pozor, nadšení jsou i moderátoři Rádia Impuls, Mladí Sociální Demokraté, a řada dalších bytostí - ale u těch to nefunguje a vyzařuje to Zlo;)) odmítnout jakkoliv hloupě vypadající skotačení, včetně třeba sezení v lavoru v roli divoké husy:) 70% ()

Reklama

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkná ženská se tam hýbe, ale jestli to bude dělat ještě nějaký čas, tak až bude pokračování filmu Přelet nad kukaččím hnízdem tak by se jí měli ozvat. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama