Reklama

Reklama

Riddick: Blindsided

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2013, 6 min

Scénář:

David Twohy

Obsahy(1)

Krátký animovaný film je příběhem o různých tvářích zrady, přemostěním dvou filmů s Riddickem (Vin Diesel). Dějově následuje po snímku Riddick: Kronika Temna (2004) a uvádí nás do nového Riddicka (2013). (Estrellita)

Recenze (54)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dark Fury mělo smysl (a styl) - tohle je naprosto zbytečná polovsuvka (to důležité se děje i ve třetím hraném Riddickovi), která je navíc i docela hnusná, ehm, pardon, vizuálně svébytná;) Tyhle polohýbací comicsy normálně neuznávám - u Watchmenů jsem nicméně udělal výjimku... u Blindsided mě to ale ani nenapadne. Včetně bonusu za to, že Diesel neodflákl ani tenhle pidikousek frančízy jménem Richard B. Riddick a opět brumlá jeho hlášky zcela sám ve své vlastní osobě, je to na 50%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate naprosto zbytecnej animovanej kratas, kterej ma priblizit udalosti mezi druhym a tretim dilem, ale vzhledem k tomu, ze to same je i ve filmu, funguje tohle spis jako lakadlo na film. I kdyz neni moc cim, v deji se vicemene jen keca, cely to stoji a pada na Dieselovo dabingu a animace je prinejlepsim prumerna. Slabsi 3*. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dopustil jsem se nejhoršího zločinu ze všech, nechal jsem se zcivilizovat. R. B. Riddick se připomíná v hnusně animovaném pohyblivém komiksu. Stojí to na chrapláku Vina Diesela a na těch hláškách co ze sebe chraplá. Průměr. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudný příběh s ještě nudnější a nezajímavější animací a Dieselův drsný hlas na to sám nestačí. Snad budou Riddickovi nové celovečerní patálie zábavnější. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelná zbytečnost, která není ničím jiným, než-li zopárem rozpohybovaných obrázků (jen se tu hejbou obrázky, doslova, žádná animace v opravdovém smyslu slova) a navíc to celé jen přepisuje prvních několik minut z Riddicka z roku 2013... Akorát je tu pár záběrů na jakéhosi zabijáka navíc. Hmm... Hurá, to to vytrhne. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=KK_mNtuwXG4 Zo šiestych minút sme s toho tri videli vo filme a ďalšie tri (presný stred animáku) moc toho neponúkol. Mali s toho radšej spraviť pol hodinový kraťas ako Dark Fury. Odporúčam predĺženú verziu Riddicka, tam je toho ešte viac ako v tomto nevýraznom kraťasy. 50% - 2* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky Kroniky Temna klenot, který na vás dýchne atmosférou a pocitem 11 letého zadostiučinění.Při jeho sledování jsem však ještě netušil, co mě čeká s novým Riddickem :( 80%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit. Svým způsobem jde o naprostou zbytečnost, která ani nemá pomalu co nabídnout, co už bychom neviděli v klasicky hraném filmu. Popravdě mi ani moc nevadilo, že se tam furt kecalo, páč mě to zajímalo víc, než samotná hodně průměrná „komiksová animace“. Na druhou stranu to zas netrvalo moc dlouho, takže jako taková jednohubka se to přežít dá. 40% ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Přes jednoduchou animaci pěknejch statickejch obrázků bych se přenes, ale zklamalo mě, že sem se nedozvěděl, jak se Lord Marshal Riddick zbavil Nekromantů. Jaká je nejlepší cesta k srdci muže? – Mezi čtvrtým a pátým žebrem. | ► Riddick: Blindsided / titulky ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

No, nebýt to Riddick a nenamluvit to opět Vin Diesel, tak nevím nevím, jelikož animace je jednoduše odfláknutá, jak to jen jde. Respektive to ani není animace, prostě skicy, které se přibližují a oddalují. Nicméně jako vsuvka/spojka, proč ne. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Keď si predstavím ten smiešny anime pokus o prepojenie vesmírov Dark Fury, tak táto animovaná jednohubka vyhráva na plnej čiare. Jednak atmosférou, jednak len malým výsvetlením, ktoré ovplyvný nový Riddickov príbeh a čo je hlavné umelecky je to na veľmi vysokej úrovni. Teda nie, že by anime nebolo. Ale osobne sa mi lepšie pozerá na červenú, keď je v takomto prevedení. Veľmi delikatesná jednohubka. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nic moc kreslené. Figurky se nepohybují. Jako doplněk k celé serii to celkem ujde. Temná hrozba je o mnoho lepší. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Šikovná berlička pro ty, kteří už si Riddicka z roku 2004 tak moc nevybavují a chystají se na toho nového - stejně jako já. Svoji hodnotu má tedy spíše v obsahu než v kvalitě zpracování a předpokládám, že bychom se všichni bez tohoto kraťasu pohodě obešli. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

I já musím souhlasiti,že jde v podstatě o zbytečnost,která je vlastně takovým 6min. teaserem. 3 hvězdy za Dieselův hlas. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a nevydařený animovaný doplněk k Riddickovi. Zatímco půlhodinová Temná hrozba byla celkem dobře koukatelná a přinesla docela zajímavé přemostění mezi jedničkou a dvojkou, tak Blinsided je v tomto ohledu značně zaostávající. Obsah animáku prakticky kopíruje scény z prodloužené verze Riddicka (možná i té klasické, ale tu jsem neviděl) a jestli přináší jednu či dvě nové informace, tak je to hodně. Animace je navíc celkem hnusná a celkově tak tento kraťas nemá prakticky žádnou upotřebitelnou hodnotu pro fanoušky série. Blindsided sice disponuje originálním a fajnovým dabingem původních postav a jako návnada pár měsíců před uvedením filmu mohl třeba i docela fungovat, ale jinak je jeho existence a potřeba ke shlédnutí víceméně zanedbatelná. Hoodně slabé 2*. ()

Reklama

Reklama