Reklama

Reklama

Death's Marathon

Obsahy(1)

Dva obchodní partneři usilují o stejnou dívku. Jeden z nich se s ní i ožení, ale manželský život ho začne nudit, a tak propadne hazardu. Prohraje dokonce i firemní peníze a chystá se spáchat sebevraždu. S revolverem u hlavy telefonuje své ženě a sděluje jí, k čemu se chystá. Druhý z mužů spěchá svého partnera zachránit a otázkou zůstává, zda dorazí včas. (fisus)

(více)

Recenze (6)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Kvalitná krátkometrážna dráma, ktorá však nedovoľuje vyniknúť jednotlivým osudom postáv kvôli svojej minutáži. Ostávajú tak na stole hlavné časti ich osudov bez potrebného podkreslenia, čo by im pridalo na intenzite. Kľúčová scéna je napínavá, ale jej fyzické následky nie sú zobrazené dôveryhodne. ()

Reklama

Kass 

všechny recenze uživatele

V umění zkratky byl Griffith geniální. To co on stihl říct během 15 minut, nedokázali druzí ani během hodiny. Nutně s tím šla ale ruku v ruce šablonovitost a jednorozměrnost jeho postav. Proto tyhle jednocívkové záležitosti začaly pomalu vycházet z módy a nastoupily dlouhometrážní filmy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Od Griffitha som veru lacinosť nečakal, ale nie každý sa pri desiatkach kraťasov za rok, môže pochváliť rovnakou kvalitou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Záchrana sebevraha a možná i manželství v sedmnácti němých minutách. Nic extra objevného, ale scéna s revolverem v sobě stále má potřebné napětí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama