Reklama

Reklama

Luce je poslána do internátní školy pro problémové mladistvé hned poté, co je obviněna ze žhářství, během něhož zemřel mladý chlapec. Ve škole plné zvláštních spolužáků potkává záhadného a odtažitého Daniela, který s ní ale nechce mít nic společného a až podezřele se jí vyhýbá. Luce se snaží zjistit jeho tajemství stůj co stůj. Nejen, že jí Daniel silně přitahuje, ale přijde jí na něm i něco velmi povědomého. Jako by ho snad znala tisíce let... (Fénix Distribution)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná teenage fantasy, ktorá cucá veľa námetu z Twilight série a ktorá sa od nej v podstate líši len tým, že upírov nahradili padlí anjeli. Inak je to len tá istá opäť prevarená kaša navyše s dosť nedotiahnutým scenárom a dialógmi. Atmosféru to malo celkom fajn temnú so sympatickou hlavnou predstaviteľkou, ale inak to nemôže veľmi zaujať. 40 % ()

blazma 

všechny recenze uživatele

znovu a zase teen romantika, se scifi propojením nějaké historky. tady máme příběh o andělech. Není to špatný, ale jen mi přijde divný že ze všech andělů jen on byl schopný se zamilovat? jen on byl prokletý, tou neustálou reinkarnací? to je trošku zvláštní, ale budiž. nějak se to překousne... ale pořád to nemění nic na tom že je to skoro pořád nuda. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, donutil mě se dívat až do konce a ten mi ani teď není úplně jasný. Chápu, že se do sebe zamilovali, ale co se stalo pak? Tenhle film mne opravdu zaujal, spousta věcí se v něm vyřešila, spousta zůstala nezodpovězená a velké množství otázek mne napadá. Nemám nic k vytknutí, nemám žádné připomínky, jenom bych lehce dořešila ten konec. Celkově působil dobrým dojmem, nic nepřeskakoval, na nic si nehrál. Proto mi nezbývá než jej doporučit, je však jen na vás, jestli mou radu poslechnete. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že evropská kultura vyrostla  z řecko-židovsko-křesťanských kořenů, máme všichni příslušné mýty víceméně zažité a v kultuře se bez těchto motivů neobejdeme. Téma však nesmí být tak neohrabaně zpracované jako v tomto filmu. V mém nevědomí vyvádí tento substrát občas psí kusy, viz záznam následujícího snu. - - - Sen o Kristově stopě (v noci z 6. na 7. září 2017) - - -     Právě jsem přiletěl na dovolenou do Izraele. Vyjdu z letiště a na ulici zjistím, že na polobotky, v nichž jsem přicestoval, je tam moc horko. Vyndám ze zavazadla letní sandály a začnu se na ulici přezouvat. Z poblíž stojící skupinky ortodoxních židů vystartuje jeden muž a se slovy „Slicha, adoni,“ mě chytí za kotník. Vsune mi pod nohu kus papíru a obkreslí obrys mého chodidla, jako kdyby se mi chystal zhotovit ortopedickou vložku. Muž jednou rukou ukazuje papír ostatním a druhou mě stále drží za nohu, abych se nemohl vzdálit. Neprotestuji, protože předpokládám, že jde o součást nějakého místního folklóru.      Mezi muži se rozproudí vášnivá debata. Bohužel mluví příliš rychle, takže nedokážu zachytit, o čem je řeč. Několikrát zaslechnu slovo „nocri“, tak na ně houknu, že nejsem křesťan, ale nikdo tomu nevěnuje pozornost. Vzpomenu si, že v lidové magii se kdysi čarovalo s tzv. Kristovou délkou. Že by tady existovalo něco obdobného, třeba Kristova stopa? Když vedli Ježíše na Golgotu, mohl někdo z jeho sekty obkreslit obrys stopy budoucího popravence a nákres potom mohl skončit v rabínských archivech. Rád bych upozornil na to, že mám příčně ploché nohy, což Kristus coby dokonalý člověk rozhodně mít nemohl, ale nejsem schopen sesumírovat potřebnou větu v hebrejštině.      Naštěstí zahlédnu Michala. Že by už emigroval do Izraele v obavě z islamizace Evropy, jak o tom onehdy mluvil? Zavolám na něj. Michal mi vysvětlí, že věc se má jinak. Kabalisté prokázali, že v současnosti žije inkarnovaný prorok Eliáš. Má být vtělený do nějakého evropského góje, který přicestuje do Izraele. Vyhledáním Eliáše byl pověřen jeden jasnovidec, což je onen muž, který mě právě drží za nohu. Stopa má určitým způsobem prokázat Eliášovu pravost a diskuse o tom právě probíhá.      Ptám se, co se mnou bude, když budu uznán za inkarnaci Eliáše. „No,“ říká se Michal, „potom tě ožení s jednou ze čtyř pečlivě vybraných izraelských dívek a budeš nám muset zplodit mesiáše.“ Koukám, že opodál skutečně čekají čtyři děvčata. Jedna z nich je tak ošklivá, až se leknu, ale ze tří ostatních by se určitě dalo vybrat.      Disputace se chýlí ke konci. „Vypadá to, že v nejbližší době budeš mít příležitost osvěžit si ivrit,“ směje se Michal. ()

Blackey. 

všechny recenze uživatele

Já jsem si asi ani nemyslela, že by ten film mohl být dobrý, ale tak nějak jsem se na něj stejně podívala. Kdysi dávno, v dobách, kdy jsem byla cílovou tohoto žánru, jsem četla knihu a ani ta se mi zrovna dvakrát moc nelíbila, ale říkala jsem si, že dám filmu šanci... No buď jsem z toho prostě už vyrostla, nebo to vážně bylo hodně špatný. Hlavní duo asi dělalo co mohlo, Jeremyho mám vážně ráda a Addison taky projevila špetku hereckého talentu a navíc je to vážně krásná žena, ale to bohužel nestačilo. Film nepůsobil vůbec uceleně, spousta rozmazaných záběrů, které měly působit umělecky, mě spíš rušily... a spousta otázek zůstává nezodpovězena s tím, že je to otevřené k dalšímu pokračování, na které ale nejspíš nedojde. Přišlo mi to uspěchané, rozuzlení... hm... vlastně žádné... některé události působí ve filmu naprosto zbytečně. Myslím, že to možná mělo větší potenciál, ačkoliv nejsem ultra fanda knih, ale ten v té hodině a půl využit rozhodně nebyl. V podstatě se tam toho moc ani nedělo, ale některé scény člověka i bavily, nebo vyvolaly aspoň nějakou emoci, no ten závěr podle mě úplně zabil veškeré snažení uplynulé hodiny a čtvrt.... Nemůžu říct, že bych byla zklamaná, protože jsem od toho nic nečekala, ale nejsem ani nijak pozitivně překvapená. Nejspíš na ten film hodně rychle zapomenu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (2)

  • Internátna škola Meč a Kríž sú v skutočnosti dva zámky. Oba sa nachádzajú v Maďarsku, konkrétne v mestách Tura a Szabadkígyós. (mima33)
  • V roku 2009 ságu o Padlých Anjeloch plánovalo spracovať štúdio Disney, lenže v roku 2013 od projektu ustúpili a prenechali látku inej spoločnosti z LA, Lotus Entertainment. (mima33)

Reklama

Reklama