Reklama

Reklama

Černá listina - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 16 h 28 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jon Bokenkamp

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold, Amir Arison, Mozhan Marnò, Harry Lennix, David Strathairn, Edi Gathegi, Adriane Lenox, Aaron Yoo (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve třetí řadě jsou Liz a Red na útěku před FBI poté, co na ni Cabal hodí závažné trestné činy. (Netflix)

Recenze (3)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla  výrazně slabší než předchozí a zhruba v polovině propadla do nudného stereotypu a hrozil totální rozpad celkové linie. Megan nám poněkud nakynula a vypadala jak pašík na porážku a tím nemám na mysli její těhotenství. Velké zklamání ale nastalo na závěr. Telenovely nesnáším. V příbuzenských vztazích jsem se přestala orientovat od chvíle, kdy se objevil záhadný děda, mrtvá matka, nová živá matka, ztracený syn, nový otec a zdá se, že všichni jsou příbuzní. SPOILER Dokonce ze pozapomnělo, že Liz svého otce jako dítě zastřelila, pamatuje si to a přesto se dál hledá další tatínek.  Navíc laciné oživování mrtvých se stalo pravidelnou součástí téhle série, napočítala jsem 4. Za mě je 23.  epizoda naprostý odpad. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je s přehledem nejsilnější. Úplně se upustilo od jednotlivých epizodních dílů a hned od začátku jsou vidět jiná pravidla. Rozjezd patří k tomu nejlepšímu, co vůbec seriál zatím nabídl. Ke konci ale trochu, po jednom zvratu, ztratil na tempu ale konec předpovídá výbornou čtyřku! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nebudu vás trestat za vzájemnou rivalitu, ale osobně vás vykleštím, jestli přijdu na to, že nesdílíte získané informace." První polovina třetí série, zakončená Ředitelovým "přistáním", se mi hodně líbila, i když Red s Liz jenom prchali a tak spolupráce s FBI za moc nestála. Pak přišly hodně slabé epizody typu Lady Amdrosia či Mys May, které mě hodně otrávily, ale konec už byl zase slušný. Avšak laciný trik spočívající ve vstávání z mrtvých si tvůrci mohli ušetřit. ()

Galerie (368)

Reklama

Reklama