Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Monster High začal nový školní rok a malá sestra Clawdeen Wolf, Howleen, je odhodlaná být ještě úžasnější než kdy dřív. Její sen o popularitě se přiblíží naplnění, když potká džinku jménem Gigi Grant, která dokáže splnit ne tři, ale rovnou 13 přání! Příšerky ale brzy zjistí, že musí být hodně opatrné, protože každé splněné přání má i svou stinnou stránku a celá Monster High je brzy vzhůru nohama! Přidejte se k Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculauře a ostatním příšerčím kamarádkám na jejich cestě do hlubin kouzelné lucerny za záchranou samotné duše Monster High! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#8. Monster High film Tradičně roztomilá monstrózní záležitost. V hlavní roli s Howleen Wolf. Aneb na Monster High se stále něco děje. Tentokrát je to celé ve stylu orientální bajky o kouzelné lampě. Začíná nový školní rok a je na čase, aby se změnil žebříček nejpopulárnějších osobností. Celé je to výborně napsané, je to zábavné a velmi stylové. Nechybí klasická linka s ponaučením, ale než se k ní dostaneme, tak se všechny hlavní ghoulky střetnou se svou temnou stránkou. Což je parádní. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Príbeh nič moc, ale keď na tie Monsterky sa tak dobre pozerá. Niet divu, prečo ich mladé baby tak žerú a chcú mať všetko s týmto motívom. Sú proste štýlové. Howleen tu vyzerala luxusne, jej predošlý styling na hlave vyzeral ako hromada oranžových hovien. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Myslím, že každý film o Monster High nemá chybu. Žádné tři přání, ale rovnou třináct. Ale i přání mohou mít nakonec špatnou dohru, ale nebýt přátel, tak by se vše změnilo k horšímu a škola by nebyla to co dřív. ()

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Monster High: 13 prianí. Ôsmy film Monster High je za mňa najlepší zo všetkých. Úžasný dej, skvelá atmosféra, vynikajúce nové postavy, skvelá nová titulná pieseň, outfity, jednoducho všetko! Howleen nájde čarovnú lampu v ktorej je Djinni Gigi, ktorá svojej nálezkyni daruje 13 prianí. Whisp (zlý tieň Gigi) sa snaží Howleen ovplyvňovať a zvádzať ju na zlú cestu. Príšerky sa preto musia dostať dovnútra lampy, aby našli čarovné zrkadlo, ktoré Whisp zastaví. Vo filme sa veľmi dobre prechádza z vážnosti do komédie. Veľa Monster High filmov toto nedokázalo... Neviem čo by som ešte k tomuto filmu napísal. Asi len toľko, že ak ste to nevideli, pozrite si to :) 10/10 ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Monster high miluju už od dětství, všechno jsem to viděla už minimálně 30x a stejně jsem si to dnes pustila po 31! Tohle je jeden z mých top, určitě by zapadl do top 3 z monster high filmů. Zasazení do stylu džinů bylo až čarovné a pohádkové. Clowdeen zrovna moc nemusím a Howleen taky moc ne, ale konečně jí udělali nějakou hezkou vizáž oproti tomu co měla dříve na hlavě. Dabing a animace opět bez konkurence, není se čemu divit, tohle monster high prostě umí. Monster high funguje, postavy jsou neskutečně sympatické, Gigi zapadne do monster high jako ryba do moře. ()

Reklama

Reklama