Reklama

Reklama

Městečko Pines

(seriál)
  • USA Wayward Pines
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2016), 14 h 31 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Siobhan Fallon Hogan, Matt Dillon, Carla Gugino, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Melissa Leo, Hope Davis, Reed Diamond, Terrence Howard, Tim Griffin (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Ethan Burke (Mat Dillon) je agentem tajné služby, který vyšetřuje, kam zmizeli dva jeho kolegové, rovněž federální agenti. Během pátrání utrpí náhle autonehodu, a když se probere z bezvědomí, vidí, že se nachází v idylickém městečku Wayward Pines. Nepamatuje si však, za jakých okolností se tam dostal. Místní lidé ho nejen chtějí přimět, aby u nich zůstal, ale Ethanovi se ani žádným způsobem nedaří navázat kontakt s okolním světem. Celé město je opředeno jakousi podivnou tajuplností a zdá se, že z něho není úniku. Ethan chce věci přijít na kloub, ale místo odpovědí naráží jen na stále nové a nové záhady. Brzy si začne uvědomovat tvrdou realitu: vypadá to, že z Wayward Pines už nikdy živý nevyvázne. (Film+)

(více)

Diskuze

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

mrx.friend

Ale nemusi jit kazda dalsi rada do vysilani hned do roka. Jsou serialy kde prislo pokracovani na radu i az dva tri roky po posledni... Me se treba libil ten napad ze kdyz chteli vytahli z mraznicky nove hlavni postavy. Tak jako se mi libi serialy kde je kazda rada o necem jinem treba jak AHS nebo Fargo. Je to vic osvezujici nez serialy s jednou hlavni postavou po 8 rad kde se pak uz na ni sesilaji morove rany jen aby to melo nejaky dej. Nove postavy aspon prichazeji s jinymi problemy a dej tak snadno vyplyva.

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

zsn

Nemyslim si. Nemluvě o tom, že kdyby jo, podle "tradice" předchozích sérií by měla jít do vysílání každym coulem. A jak píše m.abrams pode mnou, raději už ne. Druhou sérii se snažim pozapomenout a uchovat si dobrej dojem z první řady ;)

na příspěvěk reagoval zsn

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Epizoda Time Will Tell byla skvělá třeba. CJ je dobrá postava, ten by tam mohl být víc. Djimona Hounsoua mám rád.

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Já si po prvním díle 2. řady říkal, že taky nic moc, ale nakonec to nebylo tak hrozný. Docela se to rozjelo a bavilo mě to. Na první sérii to nemá, ale našlo se tam toho dost, co mě ještě zaujalo.

 (hodnocení, recenze)

BackPa

Asi se na to vyse*u :) Nechce se mi do toho tlačit a úplně si ten seriál zkazit.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Dokoukat to můžeš, ale ta kvalita těch dílů se o moc nezvedne.

SPOILER bgfbgfbgbghnhnh Ty mutanti se vrátí a v docela velkém počtu ghhjnjhjhjjhjKONEC SPOILERU.

 (hodnocení, recenze)

Tak, takhle brutální propad kvality jsem už dlouho nežral... právě jsem donudil 2. díl 2 série.

Kdo to napsal, ty vole?

****spoiler**** Není nad to vyrakvit všechny cool postavy z 1.série a osázet to trotlama, které by člověk nejradši pobil. Ani jedna sympatická postava... Navíc 2.díl končí tím, že se ty "monstra" stahují? Jediná věc, která mně u toho ještě jakž takž držela a oni je pošlou pryč? A poslední věc... i druhou série dělají pro FOX? Celková kvalita kulis, kostýmů, "filmovosti" a vůbec všeho mi přišla daleko horší než  v 1.sérii ****spoiler****

Původně jsem se chtěl zeptat jestli bude celá série takhle špatná, ale už jsem četl, že ano... má to vůbec cenu dokoukávat? Díky

na příspěvěk reagoval BackPa

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Mr.Ward

Jsem pro. Právě jsem dojel druhou sérii, nejspíš ze svý klasický seriálový povinnosti "jednou něco rozkoukám, tak to taky dokoukám" a třetí řadu bych nerad. Už takhle druhá dost pokroutila reputaci té první. Když si to v hlavně projedete, tak dvojka nebyla prakticky o ničem. Sem tam nějakej flashback jedný postavy, jinak invaze mutantů a připitomělý "who's in charge?" diskuze a to celý se vleče na poli deseti dílů. Dost nuda oproti jedničce, která měla spád a neustále něčím překvapovala.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Mr.Ward

To teda, ten propad je neskutečnej, na pokračování jsem se už od třetího dílu díval jen jako na komedii

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Pravda, druhá série byla z většiny hodně slabá, ale další řadu bych ještě snesl.

na příspěvěk reagoval M.a.t.t.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Posledne diely druhu seriu nastastie trochu dvihli a ocenujem odvahu tvorcov, co sa tyka niektorych twistov. Tretia seria mi vsak napriek neukoncenemu zaveru chybat nebude.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

To si pochopil uplne zle :) V tom case serial mlzil skutocnu pravdu a pomahal si podobnymi barlickami, aby divak neodhalil, ako je to naozaj. Pochopitelne sa nik nevracal spat, ale odohralo sa to este predtym.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Jako fakt? On se nijak nevrátil.

Ta manželka ho začala se synem hledat, tak je prostě taky dali do toho programu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

s01 mě bavila neskonale víc, ale od cca 5-6. dílu to má přeci jenom taky co nabídnout (flashbacky, abbies)

Thug_Leo

Thug_Leo (hodnocení, recenze)

S nástupem druhé série jsem si říkal, že by tvůrci mohli dostat větší koule, thriller, napětí, boje proti mutantům, cestování za plot, jiné lokace, lepší scénář a ne se stále babrat v tom samém. Co jsme dostali? Jiného silně necharismatického hrdinu a více puberťáků co si myslí jak jsou chytří, důležití a přitom by potřebovali PÁR FACEK A KOPANEC DO PRDELE! 2x03, pokud se nic nezmění ani v dalším díle, budu velice peprný a přestávám sledovat.

btw: proč si nevzít inspiraci z The 100, Lost atd.? Infantilní kecy a přehrávání nikdo nechce!

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Druha seria okrem ineho zufalo postrada aj silne nosne charaktery. Takmer vsetkych zaujimavych z prvej serie sa cim sko pozbavovali a miesto toho tam ostala pomerne nezaujimava skupinka postav bez vyraznejsej charizmy. Ani Jason Patric nie je zatial tym tahunom, aky by si serial zasluzil.

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

ja stále nechápem aký je ciel tejto série...tu bude stále o tom ako sa budú snažiť nezomrieť od hladu a z času načas odrazia tých neandrtálcov ?

Eluin

Eluin (hodnocení, recenze)

Bohužel, po 2 dílech druhé série (vím, možná je ještě brzy) mám stále intenzivnější dojem, že další pokračování vůbec nemělo vzniknout.

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Tak mám za sebou první díl druhé série a musim říct, že docela nuda. Na pilot tomu chyběl nějakej twist, cliffhanger, inovace, prostě nějakej důvod, kterej by mě navnadil, abych sérii zkouknul celou. Příběh je prakticky ten samej, akorát Matta Dillona vystřídal Jason Patrick a už víme, co je Wayward Pines přesně zač, žádnej extra posun dopředu.

Související novinky

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama