Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát viděná zápletka o tom, kterak obyčejní lidé k špinavým penězům přišli a vzápětí se stali terčem útoků "právoplatných" majitelů, kteří chtějí svůj mamon zpět. Po Tomovi a Anně jdou dokonce dvě bandy kriminálníků a aby toho nebylo málo, mají v patách i všetečného detektiva. Good People ničím nepřekvapí, ale určitě pobaví, protože ctí pravidlo, že v jednoduchosti je síla a ještě k tomu přidávají slušné tempo, díky kterému se divák nenudí. Navíc v závěru vše vyvrcholí povedeným zúčtováním, nad kterým by Kutil Tim s Přemkem Podlahou zajásali. Herecky fajn a udělalo mi radost, že Kate Hudson od minule zase splaskla, takže už je z ní opět hezká holka. A abych nezapoměl, hlavní hrdina zde používá Škodu Felícii a i když je to blbost, tak mě to nějak potěšilo. 65% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Člověku, který jezdí po Londýně felicií pick-up, nelze těch 220 tisíc liber nepřát.. Nikterak objevný thriller s poněkud prostoduchým scénářem, zanedbatelnou porcí napětí a násilným Home Alone finišem, který nepatrně vylepší reputaci a přinese i poznání, že londýnští gangsteři tvrdosti Harryho a Marva rozhodně nedosahují.. James Franco nepředvedl nic, Kate Hudson aspoň ukázala zadek.. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příjemný nespěchající thriller z hustou a temnou atmosférou. Takovéto snímky z důrazem na nenáročný příběh než na akci mají přeci jen něco do sobe. Divák se daleko více dokáže vcítit do situace hlavních postav a mnohem více posoudit jejich konání. Tady jde o rozhodnutí velmi zásadní a myslím, že v tomto případě by asi nikdo nekonal jinak. Jenomže život není peříčko a tak důsledky samozřejmě mohou být fatální. Tento snímek je ukázkou dobrého filmového vyprávění, které dokazuje, že i bez přílišné akce to také jde a že i takovýto směr umí zanechat dobrý filmový zážitek. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Sám doma 5 - podtitul "Neviem čo chcem točiť". Strieda sa tu nuda, nečakané násilie, scenáristická nemohúcnosť, zase nuda a krásne 15 minútové napätie v dome na konci ulice. A to mali dementní režisér, scenárista a kameraman k dispozícii celkom slušný herecký ansábel. Nuž keď to raz nevieš, tak samo to nepríde, že áno Henrik. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejde o to, co mi zcizili. Jde mi především o čest. Takže teď budu pálit města a ničit úrodu." Kdykoli najdu volně ležet hromadu peněz, tak si ji rafinovaně nevšimnu a prchám, protože vím, že někomu patří a přijde si pro ně. Jenže vždycky se najde pitomec, který je sebere a myslí si, že mu to projde. A jakkoli jsou mi Tom a Anna sympatičtí, tak jsem jim nedokázal fandit. Vždyť i oni tuhle ohranou zápletku museli ve filmech mnohokrát vidět, tak proč to udělali? Proč to někdo natočil? A proč jsem se na to koukal? Tak to poslední vím. Protože jsem doufal, že prvoligová sestava by do toho nešla, kdyby snímek v sobě neměl něco originálního. Bohužel jsem se mýlil. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama