Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nomi (Jamie Clayton) odhalí šokující pravdu o svém bývalém doktorovi a po pravdě pátrá i Will (Brian J. Smith), který je odhodlaný rozluštit poselství v jeho vizích. Kala (Tina Desai) je stále více na pochybách o svých životních rozhodnutích. (hansel97)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zďaleka najzaujímavejšia je v tejto epizóde dejová línia dvoch dievčat. Ukáže sa, že Nomina minulosť ako hackerky sa vždy môže hodiť. No a my sa vďaka nej dozvedáme niečo o tajomnom doktorovi a zisťujeme, že za celou vecou je zrejme viac, než sa na prvý pohľad zdá. A záver je tak prazvláštny, že sa nebudete môcť dočkať ďalšej časti. Dramaticky sa vyvinie aj línia v Berlíne, len tie romantické dialógy čerstvých zaľúbencov na linke Berlín - Bombaj to trochu brzdia. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem obavy, že po povedené epizodě přijde zase horší díl, ale nestalo se tak. Příběh zdárně postupoval, tempo bylo slušné, a přestože se opět vyskytly testosteronové líbačky, které ve mně nadšení určitě nebudí, tvůrci konečně přidali na akci, takže se bylo na co dívat. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Oh, it's nothing, just playing records for drunk people trying to get laid. - Playing Beethoven's the same, you know. The people are mostly too old and tired to bother with the getting laid part. You make music, Riley, and for a moment, people forget the troubles in their lives. It's no small thing.I'm very proud of you. ()

gemi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida! Jakmile se režie chopí někdo jiný než přešití sourozenci Wachovští, tak to okamžitě dostane grády a ubude erotických scén, které se heterosexuálnímu muži zákonitě eklují. ()

Reklama

Reklama