Reklama

Reklama

Nine Inch Nails - Came Back Haunted

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Režie:

David Lynch

Hrají:

Trent Reznor

Obsahy(1)

Na nové album Trenta Reznora pod hlavičkou jeho skupiny Nine inch nails museli fanoušci počkat dlouhých pět let (což bylo ovšem dříve u této kapely zcela běžné). Vydání alba Hesitation Marks předcházelo internetové uvedení několika singlů, z nichž první nesl název Came back haunted. Video k němu vytvořil David Lynch, který již dříve s Reznorem spolupracoval na soundtracku k filmu Lost Highway. (J.Connor)

(více)

Recenze (16)

HAL 

všechny recenze uživatele

Z klipu mám stejné pocity jako z celého alba - že se to hrzoně moc snaží být jako old school NIN (a old school Lynch), ale je to snaha poněkud prázdná a nedotažená. ()

Vojtino 

všechny recenze uživatele

EraserHead Like a Hole. Neuznávám ohodnocování hudebních videoklipů na této databázi, když se ale jedná o nekonvenční dílko, jako je tohle, rád udělám výjimku. Kór když jsou režisér i hlavní protagonista mými velkými oblíbenci. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas netuším, prečo sa tvoria videoklipy, ktoré môžu škodiť ( viď titulkové intro ). Ale tento, škodí aj samotnému priemyslu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na to jak malý jarda-spojení Lynch a NIN-no který fanda by z toho nevytekl? Přiznám ale, že když jsem to viděl poprvé, tak na mě dopadlo zklamání a pocit, že už na to Lynch totálně jebe. To je ale krutý omyl.. Ono se to totiž musí trochu nakoukat(stejně jako se ten song musí naposlouchat) a pak se ukáže, že tam toho je mnohem více než se zprvu zdálo. David perfektně pochopil dynamiku songu, zná některé grafické prvky NIN posledních let a mnohovrstevnaté obrazy prohnané všelijakýma efektama dávkuje v naprosto přesném tempu.. Ve výsledku je to zběsilá a syrová jízda, které k dokonalosti chybí možná jen dokonalejší song(Není vůbec špatný, jen Reznor prostě umí(nebo uměl) lepší). ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

NIN i David Lynch uz jsou sice zjevne kapku za zenitem a tohle veledilo to potvrzuje, ale jinak je to naprosto klasicky a nefalsovany Lynchuv vyjeb. Cele to pusobi jako splacnute na kolene za jedno odpoledne po tom, co se David spatne vyspal a pred tvorbou videa si rekl "fuck this shit!". To video je tak strasny, az je to dobry a diky spravne napumpovane audio-vizualni dynamice se mi zacal libit i samotny song, takze mise splnena, navic je to kvalitni material pro epileptiky. "k-k-came back haunted!" 7/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

K tomuhle videoklipu by se mi popravdě hodila trochu jiná hudba, ale skvěle to funguje i s ní. Takže se ve finále nemám moc na co stěžovat, ale plný počet stejně nedám, nevidím to na něj. 4* ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Stará láska a Pretty Hate Machine nerezaví. Radostné setkání. Zvláště pro ty, co se jim zuby zaseknuly do spirály směřující mimo tento svět a občas se rádi nechají poškádlit epileptickou noční můrou. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Lynch a Reznor - to znělo dost slibně. Kdyby se obraz tak vytrvale netřásl a nerozmazával, byl by to docela zajímavý klip, ale asi málo záhadný, málo stylový nebo tak něco. Mistrův záměr je holt mistrův záměr. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

S touto hudbou (i žánrom) sa moc nestotožňujem, je to pre mňa sračka. Oveľa viac som bol zvedavý na klip, no žiaľbohu ani ten si neviedol o nič lepšie. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Perfektní návod jak chytnout epileptickej záchvat, a to člověk ani nemusí bejt epileptik, až tak moc se Lynch zbláznil. ()

Reklama

Reklama