Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

nikdy bych po tomhle dílku nesáhla ale šoupli to mazaně do balíčku tak holt jsem to zkoukla - ještě že má ovladač tlačítko hurá dopředu.To se nedalo pozřít!!!Normální ženský by měly v Paříži vyjít do ulic a protestovat proti scénáři.Takové postavení žen ve společnosti??Ani jedna herečka neměla roli která by vyšla důstojně.Jsem pro každou srandu ,ale tohle bylo za čárou ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nejmenší očekávání, nejlepší výstup. Předmluva režisérky a jedný z protagonistek snímku rozhodně pomohla: Audrey Dana je bezprostřední, rozpustilá a zdánlivě o 10 let mladší žena s neobyčejnym smyslem pro humor; a její energický vystoupení mě na projekci naladilo opravdu nejlíp, jak mohlo. Sama autorka navíc dostala prostor k vysvětlení vlastních úmyslů; jak jsme se později přesvědčili, úmyslů tak čitelně převedených na plátno - dát aspoň na chvíli zapomenout na ty černobílý a notně jednotvárný ženský charaktery, co se v komediích zpravidla vyskytujou. Tim vznikl poměrně unikátní projekt "o mužích (prakticky) bez mužů", jehož průvodnim znakem sice může bejt ztřeštěnost, zároveň už ale nikoliv banalita či lacinost - jakou věští hnedka další zavádějící výmysl českých distributorů, název "Sex v Paříži". --- Ne, Sous les jupes des filles toho má k nabídnutí mnohem víc: předevšim uvolněnou zábavu pro všechny generace v podání - jak Audrey Dana vtipně zdůraznila - 10 nezadaných žen (z 11) v čele s talentovanou Géraldine Nakache, kulminující ve vysoce funkční hromadnou tečku alá Friends with Benefits. No řeknu vám, takovou husinu jsem při sledování komedie už dlouho nezažil. --- "Ženy jsou jako jogurt. Jakmile jim vyprší trvanlivost, ztuhnou, nabobtnají a vybuchnou." (!!!) [17. Festival francouzského filmu] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slyšela jsem Vás na záchodě a pak ty Vaše prsa ... jsem z Vás vedle." V Paříži patrně dotáhli sexuální svobodu k naprosté dokonalosti. Souloží tu každý s každým bez ohledu na věk, stav, pohlaví, barvu pleti, původ či velikost tetování. Tak se mi to líbí. Tedy samozřejmě teoreticky, protože prakticky by z toho každý člověk vyznávající rodinné hodnoty patrně zešílel. Tady se prostě splašily hormony úplně všem a bylo jich tolik, že jsem občas dumal nad tím, která tohle zase je a jaký problém řeší. No nic. Nakonec to nějak dopadlo, náznaky ženské nahoty mne přiměřeně uspokojily a ukecaný vibrátor mne přemluvil k udělení alespoň dvou hvězd. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Příběhy několika pařížských žen na téma láska, sex a něžnosti čili jakási variace na americký Sex ve městě akorát hystericky ukřičené a drtivou většinu času bez vtipu. Dílo spíše pro ženské publikum a to ještě nějaké nenáročné ženské publikum, já ocenil jen to hvězdné obsazení a ty dva tři jakože vtipy, ale dvě hvězdy jsou možná až moc. ()

paddy35 

všechny recenze uživatele

Ještě teď nechápu smysl filmu. Střelená francouzská komedie postrádající jakoukoliv logiku a nemá ani hlavu ani patu. Pobavil jsem se párkrát, jinak jsem si neustále říkal: Co to má jako znamenat? Trapné vtipy, které nejsou ani za mák humorné radši nekomentuju, tomu jestli by se asmál aspoň jeden jediný člověk, tak skládám režisérce poklonu. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama